Joo, tovi on taasen vierähtäny enkä ole saanut aikaan päivityksiä.  Nytkin kello on yli yhden yöllä....Jonkinmoista rumbaahan tämä pentujen hoitaminen ja kaikki siihen liittyvä onkin. Mutta toisaalta on aivan ihanaa seurata noitten pienten papaattien huimaa kehittymistä päivä päivältä. Onneksi tämä mennyt viikko ja seuraavakin on meikäläiselle lomaa vaikkakin eräänlaisella työleirillä tässä ollaankin :)

Vihdoin ja viimein se oma naaraskin on tuolta laumasta löytynyt. Ihan viime metreille valinta kuitenkin meni. Viime keskiviikkona oli sirutus "omalla" lekurilla Kurjen klinikalla. Kahdelta oli aika varattuna ja vielä kahdentoista aikoihin laitoin viimeisiä nimiä Kennelliiton Omakoira-systeemin kautta menemään. Ettei ihan viime tinkaan jäisi... Osalle pennuista oli nimi selvillä jo viikkoja, osa taasen sai nimensä juuri tuolloin keskipäivän hujakoilla :). Kiitokset Merville aputyttönä olemisesta !

Se mikä on seuraavan KF-jengiläisen nimi selviää seuraavanlaista arvoituksesta: Mitä siitä tulee kun sekoitetaan limeä, sokeria, jäämurskaa ja vodkaa ??? Vastaus selviää kirjoituksen lopusta. No, osahan tämän on toki jo kuullutkin...

Taasen pitää kiittää Kennelliiton nopeaa toimintaa. Keskiviikkona kolmen aikaan oli pennuilla nimet ja sirut niskassaan. Perjantaina oli pentue jo ilmestynyt KoiraNettiin. Todella nopeaa toimintaa. Koska isäkoiralla on kaksi omistajaa ja vain toinen, Anu, liitettiin juuri äsken Omakoiraan niin Saran (tyttären) nimi ts suostumus ko astutukselle piti lähettää skannattuna SKL:oon. Tämän tein keskiviikkona ja torstaiaamuna maksoin verkkopankin kautta rekisteröintimaksun ja hetikohta oli pentue saanut hyväksynnän. Toivottavasti saisin maanantaina rekkarit jo postilaatikkoon sillä tiistaina on silmätarkastus Lappeenrannassa. Vaikka saahan tarkastuksen virallistettua koska pennut on sirutettu. Tiistaita siis odotellessa...!!

Harri ja Virpi kera Gromit-länderin olivat viime viikonloppuna pentuja nuuskuttelemassa. Joku poitsu taitaapi heidän mukanansa muuttaa Hämeenlinnaan.. Harrilla on promaiset otteet valokuvauksessa ja seuraavassa onkin kuvapläjäys suoraan Nikonilta. Poseerauskuvat otettiin sunnuntaina 23.5. Joten tässä he nyt ovat, urokset ensin :

KF Calvados ( uros2 )

KF Cazanove ( uros4 )

KF Cuba Libre ( uros8 )

KF Cadia ( narttu1 )

KF Charon ( narttu3 )

KF Café au Lait (narttu5 )

KF Crystal ( narttu6 )

KF Cucaracha ( narttu7 )

KF Caipirosca (narttu9 )

Kuten nimistä voi päätellä varsin "nestemäisiä" nuo nimet ovatkin :). No, paljastetaan tuon oman tytön nimikin... Sehän on Caipirosca eli kotoisammin tietenkin Rosca !!:):). Joten jos silmät vaan ovat terveet niin Rosca jääpi tänne meidän "roskasakkiin" siis KF-jengiin ! Silmätarkastuksen jälkeen lopullisesti päätetään kuka pentu menee kellekin. Toivotaan vain että kaikki menee tiistaina hyvin. Pentuja kysellään juuri tällä hetkellä varsin paljon. Valitettavasti kaikki ihanat perheet eivät tällä kertaa saa omaa länderiään mutta toivottavasti jaksavat odottaa sillä syksyllä seuraa jatkoa pentusuunnitelmissa.....

Seuraavassa sekalainen kasa kuvia "ceekakkosista" :

Häränhäntä on namia :)

Kuulumisia muista KF-jengiläisistä. Suuren suuret onnittelut Staralle ( KF Brillant ) joka nimensä mukaisesti "tähteili" Tampereen pentunäyttelyssä 16.5.10 todella upeasti saavuttaen ryhmävoiton !!! Ei ihan jokapäiväistä herkkua ländereille.Ysiryhmässäkin oli montakymmentä osallistujaa joten  sikälikin hieno suoritus. Onnittelut siis Staralle ja Jaanalle kuin myöskin Riikalle ja Markolle jotka varsinaisesti kasvattivat KF B-pentueen. Tuomarina niin rotu- kuin ryhmäkehässä oli rotumme kouluttajiin kuuluva Juha Putkonen joka vuolaasti oli Staraa kehunut. Toivottavasti tämä voitto muistuttaisi kaikkia niitä muitakin rop-koirien omistajia että kyllä sitä  kannattaisi jäädä ryhmäkehään. Trendinä kun tuntuu olevan että ropit lähtevät heti rotukehän jälkeen kotimatkalle. Mitenkäs sitä koskaan voi edes sijoittua jos ei edes ryhmäkehiin jäädä..???? Tässä muutama kuva Starasta :