Kohtapuoliin on jo viikko vierähtänyt pentujen elämässä. Ensiksi huokaistiin helpotuksesta hyvin sujuneen sektion jälkeen kun saatiin kaikki loputkin neljä pentua elävinä tähän maailmaan. Sitten alkoivat jonkinmoiset ongelmat kun Reetta ei heruttanutkaan tarpeeksi maitoa ja pennuilta putosivat syntymäpainot. Toki ne usein laskevatkin jonkin verran mutta nyt tuntui että liikaa. Onneksi Reetalle ruoka maistui hyvin eikä kuumettakaan tullut vaikka haava ei ihan kaikkein kaunein ollutkaan. Seuraavaksi sitten ryhdyin pulloruokintaan jotta varmasti pennelit jotain edes sisuksiinsa saisivat. Osalle maistui hyvin ja osa oli hyvinkin nirppanokkaisia. Pääasia että jotain edes sai juotettua. Nutri Plussaakin annoin lisäravinteeksi. Kaurapussi piti kaivaa kaapista ja sitä lämmitetäänkin mikrossa ahkerasti ja sitten lämmin pussukka laitetaan pentujen viereen jotta pennut pysyisivät tarpeeksi lämpiminä. Reetta vain näytti, suoraan sanottuna "pienitissiseltä". Kumma kyllä pennut olivat koko ajan terhakoita ja aktiivisia eivätkä huutaneet tai kitisseet. Lekurista sain Primperan-nimistä lääkettä joka jollekin nartulle saattaa lisätä maidoneritystä ja näin tuntui Reetallekin tapahtuvan. Perjantaina sitten selvästi havaitsi että nyt ne maitobaarin hanat vihdoinkin aukesivat :). Huh, että helpotti ! Tässä todistusaineistoa :

Ruokaperräiset. kuten savolaeset sannoo..:)

Koko lauma keskiviikkona 14.4.10

Nyt maanantaina on palailtava töihin mutta ensi viikon "vahtivuorot" on jo jaettu joten eiköhän yhteispelillä tästäkin selvitä. Reetta on onneksi niin superäiti jotta se kyllä osaa penikkansa hoitaa eikä tarvitse ihan joka minuutti jonkun olla vieressä vahtimassa. Vaikka tämä mennyt viikko tulikin oltua varsin paljon lootan vieressä. Ihanaa kun Anu tuli perjantaina niin pääsin tekemään kunnon lenkin popeloiden kanssa. Ja eilen piipahdin jopa Mah:n kisoja katselemassa. Niin no, sitä kakkapyykkiä Reetta ei kyllä edelleenkään mielellään pese...:)  Rover on ollut koko ajan kovin kiinostunut pentulaatikon tapahtumista mutta päättäväiseti Rentukka on popelot ajanut makkarista pois. Tosin eilen Siru ja Rover saivat jopa olla sänkyni päällä kuikuilemassa pentulootaan kun Reetta siellä penneleitään imetti. Ulkona ovat olleet sulassa sovussa kuin muuallakin huushollissa. Roverista tulee muutaman viikon kuluttua varmasti hyvä pentujen leikittäjä, aivan kuten se leikitti omia kakaroitaankin jopa enemmän kuin Siru konsanaan.

Ihme ja kumma että olen saanut jopa päivitettyä galleriaan kuvia niin näistä C2:sta kuin myös B2:sta. Saattaa siellä siis olla joitain muitakin kuvia kuin nämä tässä blogi-osiossa olevat. Pitäis vielä A2:pentuekin eli Sirun pentue "galleroida" ja toki paljon muitakin kuvia... Galleriaan pääsee siis blogin oikeassa reunassa olevasta linkistä sisään.