Niinhän siinä sitten kävi. Viimeistä kesäkuukauden päivää tässä vietetään ja tunnin päästä alkaa jo syyskuu.... Kaikki hyvä loppuu aikanaan.... No, meikän vuorotteluvapaa loppui jo viikko sitten ja nyt ollaan taas totuteltu normaaliin päivärytmiin. Maanantaina olin ihan into piukeena töistä tullessani ja puhkuin energiaa joten siitä sitten koirien kanssa metsään ja viimoisia vattuja keräilemään. Mutta tiistaina olinkin jo ihan puhki enkä jaksanut lähteä edes MAH:in talkoisiinkaan... Onneksi koirat ovat, todennäköisesti, sopeutuneet vallitsevaan olotilaan. Roverillehan se on uutta tämä nykyinen aikataulu. Mutta onneksi sillä on kaverina Siru ja Reetta joten aika ei toivottavasti tule pitkäksi. Vanhukset, siis Helmi ja Hiski ovet päivät keskenään ja tuo toinen sakki eli Reetta, Siru ja Rover keskenään.

Tämä viikonloppu oli poikkeuksellinen sillä minkäänlaisia koirarientoja ei ollut näköpiirissä. Harvinaista ! Seuraavat viikonloput on buukattu taasen täyteen, enimmäkseen agilitykisoja mutta mahtuu sinne yksi maastojuoksukisakin Kuopioon.

Terhiltä sain muutamia otoksia Escadasta. Hennystä on hyvää vauhtia tulossa ihan varteenotettava handleri :) Escasta on muotoutumassa ihan jees-länderi, ainakin jos kuviin on uskominen. Toivotaan että näkisin pitkästä aikaan Escan & perhe-welmuset kun Mikkelissä järjestetään ländereiden agilitypäivä 21.9.  Kaikki joukolla mukaan !s Ulkomaan tuulahduksia tulevat tuomaan brittiläiset Bob ja Cyd Griffin jotka valitettavasti joutuvat jättämään länderinsä kotiin.

1869458.jpg

1869465.jpg

1869471.jpg

Sitkeästi jokunen kesäkukkakin yrittää pitää pintansa vaikka tänään sunnuntaina lämpötila oli jopa alle kymmenen astetta. Sentään plussan puolella. Kuinkahan on huomenna...?