Viikonlopun aikana olin ilmoittanut Caron kahteen näyttelyyn, lauantaiksi Kouvolaan ja sunnuntaiksi Heinolaan. Tarkoituksena viimeisen sertin metsästys valioitumista varten. Sehän onnistui heti lauantaina ! Kouvolan kaatosateessa esiintyi kolme narttua josta niin Siru kuin Vilmakin saivat erin Caron lisäksi. Tuomari oli vaihtunut ja länderit arvosteli israelilainen Zvi Kupferberg joka osoittautui miestuomariksi. Naiseksi ensin veikkailin nimen perusteella kun en ollut aikaisemmin törmannyt ko henkilöön. Ihan miellyttävänoloinen tuomari joka sanoi Caron ollessa pöydällä että kyllähän länderin sateet pitää kestää. Vaikka tunnettuahan on että länderit eivät parhaimpia puoliaan näytä jos taivaalta sataa "kissoja ja koiria ". Pikakierros kehän ympäri ja niin oli punakeltainen ruusuke meidän taskussa.  Mallan kanssa yhteistuumin päätettiin lähteä hetimiten kotiinpäin kun Suomen kesäsää ei taaskaan näyttänyt parhaimpia puoliaan. Harvassahan nuo "parhaat puolet" ovat olleetkin...

Caron toin meille kotiin kun seuraavana päivänä oli lähto Heinolaan. Eihän sinne ollut välttämätöntä lähteä kun se mitä haettiin saatiin jo lauantaina. Mutta kun Heinola on Mikkelistä katsoen lähellä niin ei kun sinne. Ei ollut nyt tuomarimuutosta ja niinpä neljä länderia arvosteli romanialainen Roberto Schill. Ihan selvästi ei ollut länderifani koska kolme muuta, yksi uros ja kaksi narttua eivät saaneet "mitään" . Esiintymiset eivät menneet ihan nappiin ja siitä tuomari rokotti. Ei Carokaan juossut tyylipuhtaasti vaan muutamia pomppujakin tuli. Eihän niitä saisi enää tulla kun on jo valioissa....:). Pöydällähän Caro oli tapansa mukaan kuin liimattu joten ropin saimme kuitenkin. Olisikohan sitäkään tullut jos ei Caro olisi valioissa esiintynyt..? Tympeä tuomari, sanon minä.

Ryhmiin en taaskaan jäänyt. Villen kävin myöskin esittämässä ja tuloksena sertti ja roppi viiden karkkari pikkupopon joukosta. Tuomarina oli edellispäivän israelilaismies. Mukava kaljupää  siis :)

Valiokuvaa ei Carosta vielä ole mutta tämä kuva saa kelvata. Siinä Caro poseeraa voittamansa Juulian maljan kanssa. Sehän on kiertopalkinto edellisen vuoden parhaimmalla näyttelyssä menestyneelle juniori- tai nuortenluokan länderille. Pokaali on Krumme Furche Irminhildin "Juulia" muistolle. Sen kierto katkeaa vuonna 2010 ja sen saa omakseen kasvattaja jolla siihen mennessä pokaaliin on eniten kiinnityksiä. Kuva-albumi kiertää pokaalin mukana jonne täytyy laittaa tiedot voittaneista koirista.

1832729.jpg  

1832730.jpg