SM-kisaviikonloppu oli ja meni. Perjantaina lähdin kuuden koiran kanssa kohti Milkan kotia. Tiia oli ystävällisesti lainannut viikonlopuksi käyttööni heidän asuntoautonsa. Kamat sisään ja kahvikupposen jälkeen kisapaikalle teltan pystytykseen. Eija ( Simo ) sattui sopivasti paikalle ja niin teltta saatiin paikalleen. Medikolmoset katselin ja sitten lähdin kohti Ahtiala-perheen majapaikkaa. Escadan ensiesiintyminen tapahtui mallikkaasti. Niinpä Esca sitten jo jäi uuden perheensä hoiviin.  Mukulat Petrus ja Henny kera Escan ja popojen ikuistettiin muutamalla kuvalla:

1655879.jpg1655880.jpg

 Petrus & Escada  ja Henny & Rover ja Siru

Lauantaina oli kisoissa vuorossa joukkuekisat. Reetta ei kisannut mutta seurasin koko päivän muiden kilpailuja. Tietenkin prhaimpia hetkiä oli tavata Reetan pentuja joita paikalla oli Hikka ja Fire. Milka tuli iltapaivällä fiilistelemään.  Firen "isosisko" Sara oli länderijoukkueessa kisaamassa mutta Hikka oli vain kokemusta hankkimassa sekä tietenkin ländereitä kannustamassa. Ihan mitalikolmikkoon ei nyt sijoituttu, olikohan lopullinen tulos seitsemäs..? Masi edusti joukkueessa hienosti KF-koiria tehden nollaradan. Samaten maksipuolella Taco teki todella hienon nollatuloksen oman seuransa joukkueelle jossa muut kilpailijat olivat bc:tä.

Roverikin oli tosi reippaasti koko päivän ja todella teki sillekin hyvää nähdä "vähän mualimaa". Lauantaipäivä oli säänsä puolelta mitä parhain, sateesta ei tietoakaan. Jostain syystä en edes kaivanut autosta kameraa ajatellen että sunnuntaina sitten kuvataan. Olisi kannattanut kaivaa sillä sunnuntain sää oli aamusta alkaen mitä sateisin. Ja sitä jatkui ja jatkui, ainoastaan iltapäivällä oli hetkellisesti poutaa.

Illalla oli Tiian kotona tiedossa saunomista, grillaamista ja yhdessäoloa. Koiria ja ihmisiä oli tuvan täydeltä. Meikän länderit saivat kylläkin kunnian olla "omassa autossaan" mutta Roverilla ja muilla penikoilla meni lujaa. Sekä Milka että Fire ovat todella vauhdikkaita tapauksia joten Rover-reppana ei tappijaloillaan pysynyt vauhdissa mukana vaikka sitkeästi yrittikin. Kamerankin jopa kaivoin illalla esille, osa kuvista onnistui ja suurin osa sotten taas ei... Mutta tässä joitain hetkiä Milkan ja Firen kisailuista:

1655928.jpg

1655929.jpg

1655931.jpg

1655933.jpg

1655934.jpg

1655948.jpg

Rover pinkoo Fire kannoillaan. Välillä näinkin päin...

1655946.jpg

Sara kertomassa Roverille että kukas se onkaan isoin...!

1655955.jpg

Vauhdin hurmaa. Edessä Fire ja takana Sara ja Milka

1655965.jpg

Fire vauhdikkaana

1655971.jpg

Milkan eräs harrastuksista on esineiden kanteleminen. Kippo saa kohta kyytiä..

1655974.jpg

1655985.jpg

Essi-kety hoivailu eteenkin Roveria

1655990.jpg

Hikka kisapaikalla

1655993.jpg

Hikan lennokasta ravia

1656001.jpg

Mökö piipahti sunnuntaina. Märkää ja kosteaa oli Kirallakin

Sunnuntaina yksilökisoissa ei ollut Reetan päivä. Kuumakalle oli liian kuumissaan rankkasateista huolimatta. Renttu bongasi kolmannella esteellä väärän radan suorittaen pituuden ( ja senkin väärin..) vaikkei siis pitänyt. Riikka yritti suorittaa radan loppuun mutta mokia tuli sielläkin. Tyhjennysharjoitukset kun olivat jääneet Reetan ja Riikan osalta väliin. No, so what ! Olipahan kuitenkin ensimmäinen Rentun suoritus SM-kisoissa. Ländereistä pääsi varsin moni finaaliradalle joskin yllätyshylkyjäkin nähtiin. Mutta finaalit eivät sitä vastoin sujuneet  odotusten mukaisesti. Päitä tippui... Jos nyt oikein katsoin lopullisia tulosluetteloita niin Heppu oli ainoa tuplanollia tehnyt länderkoirakko ja sijoitus 11. Sekin toki hieno suoritus ! Kaivoin kamerankin esille medien finaaliradalle mutta oli ihan liian kaukana ja väärässä paikassa ( katsomossa ylätasanteella ) jotta kuvat olisivat olleet hyviä. Kunhan räpsin... Tässä Heppu kuravelliradalla:

1656005.jpg 

1656029.jpg

Mika ja Sara finaaliradan alkupäässä olevalla hypyllä

1656217.jpg

Bella finaaliradalla

1656219.jpg

Mymlan finaaliradalla. Kuva-arvoitus: mitä estettä Mymlan suorittaa ja miten ?

( tästä kuvasta huomaa että kuvattaessa pitää olla oikein sijoittunut )

1656120.jpg

Taco lauantain joukkueradalla. Kuvan otti Jani Katisko

Kiitokset kaikille, eteenkin Milkan perheelle, mukavasta kisaviikonlopusta. On ne vaan mainioita pakkauksia nuo Rentun ja Totin mukulat ! Toivottavasti sellaisina pysyvätkin :). Seuraava koitos KF-jengille alkaa huomenaamulla anivarhain kun taasen pakkaan Focukseen viisi koiraa ja hiukka kamaa....ja suuntaan kohti  Rovaniemen juhannusta. Torstaista sunnuntaihin viihdytään...??? jossain mökissä minne tulevat myös Anu ja Sara kera Rönnin ja Oprin. Sunnuntaina piipahdetaan kansainvälisessä näyttelyssä Sirun ja Rentun ???!!!! kanssa sekä Anun koirien. Joten tapaamisiin juhannuksen jälkeen.

  Hyvää ja hauskaa Juhannusta kaikille blogin lukijoille !