Eilen illalla satuin vilkaisemaan Veikkauksen sivuja sillä tämän vuoden agilityn SM-kisojen voittajaveikkaus osui medien kohdalle. 35 eri koirakkoa oli saanut "oman" numeron ja loput ovat kohdassa "muut". Yllätyksekseni huomasin että Reetta & Riikka olivat saaneet no 24:n...??:) Itsellä kun ei ole mitään hajua Veikkauksen touhuista niin en osaa edes aavistella että mitenkä he ovet numeronsa saaneet. Ns varmat menijät viime ja tältä vuodelta ovat tietenkin numeroitu ( tai siis oikeastaan aakkostettu). Ehkäpä sitten summamutikassa on valittu muitakin "numeroitaviksi". Enivei, jos siis haluat vastinetta rahoillesi ja hyvällä kertoimella niin siitä vaan roposia Reetan ja Riikan puolesta :). Jos siis ei muuta konstia ole päästä rahoistaan.... Pikaisesti olin katsovinani että 7 eri länderikoirakkoa oli numeroita ja muut sitten kohdassa "muut". Sambakin oli numeronsa saanut nutta on nyt sairaslomalla joten ei pääsekään kisaamaan :(

Ja nyt taas pakkaamaan Focukseen kuusi koiraa ja jonkin verran kamaa...!  ja nokka kohti Varkautta missä vietetään koko viikonloppu. Essu-Esko jää siis meikäläisen kyydistä tällä reissulla. Hohoi Terhi, täältä se "virtapiikki" saapuu.... !

Kaikki joukolla mukaan Varkauteen kannustamaan ländeitä voittoon. Lauantaina kisataan joukkueissa ja sunnuntaina yksilökisoissa. Toivotaan edes hieman parempaa tai edes sateetonta aikaa. Tässä muutama kuvatus eiliseltä päivältä:

1640977.jpg

1640979.jpg

Remmit kaulassa ja menossa... vai jäisikö Hiskin hellään huomaan....!

1640982.jpg

Eihän tuo Essu-Eskosein vain ole pomottaja...? Reetta vain seuraa tilannetta

1640988.jpg

Kahden kerroksen väkeä. Tietysti naaraspuolinen ylemmällä.....!