Kuva-arvoitus : mikä / kuka tämä on...?

1589077.jpg

Näiden pystyjen korvien omaava koiruus saapui muilta mailta lauantai-iltapäivällä Suomen kamaralle. Pikkureppana oli hiukan ihmeissään kun kuljetusboxista se ulos kaivettiin. Kohtapuoliin pikkuinen häntä alkoi kuitenkin tekemään heiluvaa liikettä....

Hän on siis Ronaldo, juuri kolmekuinen pikku-popo-penikka brittein saarilta. Nimestä voi siis päätellä että herrapuolinen... Niinpä, sanon minä. Kun ei sitä kauan kaivattua, sopivaa narttupopoa alkanut mistään kuulumaan pitänee tyytyä "seuraavaksi" parhaimpaan eli koirapuoliseen. Että jääkös Ronaldo tänne kotiin KF-jengin jatkoksi on toki vielä hieman auki. Katsotaan miten tulokas laumaamme sopeutuu ja tutustutaan ensin toisiimme. Saa sitten nähdä. Onhan Ronaldosta muutama muukin kuva kuin tuo ylläoleva. Tuo istumakuva otettiin Leenan luona. Raskas päivä lentoineen ( matkusti ihan ite lentokoneessa  puiseen !! boxiin laitettuna ) oli takana, uudet ihmiset ja uusi kieli jota ei pieni-popo-penikka todellakaan ymmärtänyt. Joten paljoa ei Ronaldoa naurattanut, mutta kyllä se elämä vielä hymyilee !

1589088.jpg

Sunnuntaina lähdettiin jo "kylille". Ihan tässä lähellä järjestettiin maastokisat jonne lähdin Ronaldoa käyttämään. Veijarilla oli jo pilkettä silmäkulmassa. Reippaasti poitsu katseli maailman menoa ja sai maistettavakseen ensimmäiset palat aitoa suomalaisuutta eli grillimakkaraa ! Sitä olisi mennyt enempikin mutta eipä liikaa heti ensimmäisellä kerralla. Kisoista ei pikku-herra kuitenkaan välittänyt yhtikäs mittään..

1589108.jpg

Siruhan ei ollut kisoissa juoksemassa kun ei ollut pariakaan. Ja muutaman viikon pakollinen paussi täytyi pitää osteopaatilla käynnin jälkeen. Siis Piiran Leenan suosituksesta. Sirulla oli jumituksia vaikka muille jakaa mutta onneksi suurin osa saatiin jo nyt "purettua" mutta seuraavia "aukaisujakin" tarvitaan. Yritetään kisata kesäkuun lopulla Mustialassa jossa varmuudella on kisakumppaneitakin. Kotiharjoituksia Sirulle tulee tehdä parin viikon ajan, sellaisia "etutassu ylös-10 sekuntia, toinen etutassu ylös-10 sek, toistetaan kymmenen kertaa kahdesti päivässä. Ja lisäksi B-vitamiinia kuuriluontoisesti kahden viikon ajan, kuin myös Reetalle.

Reetta oli hyvässä kunnossa Leena Piiran käsittelyn jälkeen. Vain muutama pienehkö jumipaikka jotka saatiin aukaistua. Kumpikin narttu oli todella lunkisti toimenpiteen aikaan vaikka oltiin vieraassa paikassa  ( Stellan kotona ) ja vieraan ihmisen käsittelyssä. Siru kyllä ilmeellään ilmoitti silloin kuin kipukohtaa kosketeltiin. Sirkkis sitten joutui "läpivalaisuunkin" mutta onneksi ei kuitenkaan  mitään pahempaa kuvista läytynyt. Lonkatkin niin hyvät kuin niiden on mahdollista olla. Leenan ehdotuksesta hankin Rentulle oman "kesä-verkkopaidan" eli BOT:n uuden mallin. Sen sainkin nopeasti tilaamalla. Hieman pitkänmallinen se hännäntyven kohdalla on, kuuluukohan niin olla ??? Verkkomallia pitäisi voida pitää siis sekä kesällä että talvella tavallisen talvipalttoon alla. Eli se sallii koiran liikkumisen mitä edellinen "haarniskamalli" taasen ei. Pitäsi otta kuvakin tuo verkkoviritys Reetan päällä... Tässä kuvia kun sekä Siru että Reetta ovat Leenan käsittelyssä:

1589101.jpg

1589102.jpg

Stellasta yksi hyvä istumakuva:

1589103.jpg

Ai niin, Vääksyn kisoissa Reettaa oli kannustamassa Pipari eli KF Yalumba. Hukkaanhan tuo kannustaminen ei mennyt !!! Ihastuttava pentuli, reipas ja fiksun oloinen. Roosan kanssa suhde näyttää toimivan tosi hienosti. Jatkakaa samaan malliin !!

1589099.jpg

Pipari,Roosa ja kaverinsa Rentukan kanssa

1589098.jpg

Tassun antaminen onnistuu Piparilta jo hyvin

1589106.jpg

Reetta, peti ja petikaveri Hissukka