Kuten varmaan bloggarin lukijat huomasivat eivät Krumme Furche-kotisivut ole enää "livenä". Tarkoitus on lähiaikoina saada uudet sivut aikaiseksi uuden ylläpitäjän toimesta. Sysäyksen tälle antoi dna:n tiedoitus että kotisivujen osoitteet muuttuvat ja ne pitäisi siis päivittää. KF-sivut laittoi parisen vuotta sitten julkaisukuntoon lähettämäni materiaalin pohjalta Heinon Ritva jolle suuret kiitokset siitä. Kotisivut ovat vaan nyt jo siinä kunnossa että siellä pitää tehdä siivous ja heittää tarpeettomat ja vanhentuneet tiedot pois. Siis uudistaa niitä. Näin keväisin moni saa uutta intoa aloittaa vaikka sun mitä. Joo tiedetään, pitäisi aloittaa kuntoremontti... Mut sit joskus kunhan penskat ovat maailmaan lähteneet. Ehkä... Kenties... Katsotaan...Meikähän ei mene töihin seuraavan kerran kuin vasta elokuun lopulla ( kiitos vuorotteluvapaan !!! )niin toki aikaa tulee jäämään vaikka minkälaiselle tekemiselle. Jos niin haluttaa. Nyt on kyllä ihan tarpeeksi tekemistä noiden ipanoiden kanssa jotka haluavat seurustella joka päivä yhä enemmän ja enemmän. Mutta kun se viimeinenkin pentu on pois "lentänyt" niin sitten sitä vasta onkin loman tarpeessa. Saattaapi olla että loma suuntautuu vähän kauemmas ja tuliaisena saapuu uusi täydennyt KF-jengiin.... Mutta tästä sitten tarkemmin kun asia tulee ajankohtaiseksi.  

Nyt on siis uudistusten aika. Tuttu kasvattaja täältä samaisesta kaupungista on lupautunut tekemään pohjat uusista sivuista. Ja toivon mukaan saa opetettua minut niitä päivittämäänkin.... Tai sitten ei... Jos hyvin käy ovat jonkinlaiset uudet sivut pääsiäiseen mennessä "on-line". Missä muodossa sivut tulevat uusiutumaan jää nähtäväksi. Ja sivuthan elävät jatkuvasti. Niin tai ainakin pitäisi. Onneksi on tämä blogi jonka kautta on helppoa kertoa kuulumisia. Joten hei te kaikki länderistit, popoilijat ym "koirailijat"  joilla ei vielä ole omaa blogia niin kipin kapin sellainen hankkimaan. Onpahan mitä tehdä yön pikkutunneilla...) !

Tässäpä kuvia väsyneistä jengiläisistä..

1369901.jpg

1369911.jpg

1369916.jpg

PS. Caroliinakin korkkasi agilityuransa Jukan kanssa viime sunnuntaina. Intoa kuulemma on vaikka muille jakaa. Kunhan vielä kokemusta karttuu niin uskon että tuosta parista vielä kuullaan..)). Viime kesänä Caro oli vielä sitä mieltä että agility on ihan muita ländereitä varten. Mutta kyllähän se on niin että agility ja länderit ovat erottamaton pari !  Kovin montaa kuukautta ei Jukka ole Caroa treenauttanut mutta nyt on jo kisavalmis. Sen vertaa mitä olen tämän parin menoa nähnyt niin voisin sanoa että Caro on kuin hiomaton timantti !