Ei sitten millään meinaa netti kulkea eteenpäin. Tähän blogiin pääseminenkin kestää minuutteja saatikka sitten kuvien lataaminen. Joten vain muutaman kuvan yritän saada ihmisten ilmoille.Toivottavasti ei kompuutteeri ole imuttanut taas jostain epämääräisiä vieraita. Kun nyt jurri tätä härveliä tarvittaisiin. Tai no, enhän minä ilman osaa ollakaan. Riippuvuus iskenyt, myönnän.

Aloin etsimään pennuille pientä. lasten leikkimiseen tarkoitettua leikkiputkea. Ikean kautta ei saanut postin kautta tilattua ja Etolaan tulee vasta kesäksi. Onneksi Mervi T:ltä tuli vinkki kissaputkesta ::)). No eikun kysymään Mikkelin Musti & Mirri-liikkestä. Ja olihan siellä sellainen sininen pikkuputki " salainen sininen ". Nimensä mukaisesti kissoille tarkoitettu mutta toivottavasti soveltuu myös länderinpennuillekin. Toin putken kotiin, laiton tuvan lattialle ja eipä aikaakaan kun meidän huushollin ainokainen kissa kiinnostui oitis kyseisestä härvelistä. Ehdin onneksi nappaamaan muutaman kuvan kun Hissukka tutkii putkea. Kissojen intohimonahan on piiloutua vaikka minne. Pakko sen on kyllä luovuttaa piilopaikkansa jonkin ajan kuluttua penskoille.

1340995.jpg

1341004.jpg

Ihmettelin kaupassa että mitkä nuo oranssinväriset "sivupussit" ovat ?? No kun kissathan tykkäävät kaivautua vaikka mistä pienistä koloista niin "sivupussiluukut" ovat siis  eräänlaisia sisäänkäyntejä putken sivuilta itse putkeen. Aukko siis toisessa päässä.... Pentuja ajatellen pitää varmaan sulkea nuo pussit etteivät sotkeudu niihin. Joka tapauksessa nyt ei tarvitsekaan lähteä Vantaalta asti hakemaan putkea vaan se löytyi lähemmältä kuin luulinkaan. Ja sain vielä remonttialennusta 30 % !!

Jukalle ja Mallalle kiitokset pentuhuoneen lattian vuoraamisesta mukuloita varten. Kyl niiden sitten jonkun ajan kuluttua kehtaa tepastella punaisella matolla ! Caroliinakin kävi varovasti moikkaamassa muksuja pentulaatikon reunalla. Yllättävän hyvin Reetta antoi  Caronkin niihin tutustua. Saa tulla siis uudestaankin leikkimään jahka penneleistä on enempi leikkikavereiksi. Nyt on jo pikkuhiljaa aloitettu kiinteän ruuan antaminen jauhelihan muodossa. Ja hyvin upposi !

1341049.jpg