Tänään 24.01.08 täyttää Hiski-Håkan täyden tusinan !!! Onnittelut ihanan kahjolle, hupsuaakin hupsummalle, totaalisen suurelle persoonalle !

Komeahan Hiski oli ( on toki vieläkin...) nuorempana. Näyttelyissä saavutti mm Suomen ja Eestin valionarvot. Upeansävyisestä ruskeasta väristä ja karkeasta karvasta ei kuitenkaan ole kuin muisto jäljellä. ( Kiitos trimmaussaksien ja Moserin...)

1235092.jpg

Aikoinaan kävi Hiskikin kisaamassa agilityssä. Jopa maksikakkosluokassa.  Pujottelu oli aina hyvin "hiskimäistä" kuten seuraavassa kuvassa hyvin nähdään....

1235076.jpg

Karva saa nykyään kasvaa luomusti ja niinpä tänä päivänä Håkan muistuttaakin enemmän lagottoa kuin länderiä... Hiskillä on muuten suuri himo kaikenlaisiin tikkuihin, oksiin ja keppeihin. Puista pitää oksatkin riipiä...

1235161.jpg

Huolimatta Hiskillä olevasta corny feet-sairaudesta on se ollut koko ikänsä terve. No, herkkämahainen se toki on ja sillä on aina ollut voimakas jalkahiki..:) Onneksi  tuo cf ei Hiskiä  ole mitenkään vaivannut. Muilta osin olisi Hiski ollut sopiva jalostukseen mutta cf sen sitten esti. Mutta on Håkan ollut aika "liki" muutamien tyttöjen kanssa sen jälkeen kun pallit lähtivät 5-vuotiaana...:))

Jotain surullistakin... Juuri tämä päivä oli valittu Hiskin veljen Ronin ( KF Quo Vadis ) poismenolle. Ronilla oli ollut jo vuosia monenlaisia vaivoja mutta sisukkaasti se oli pitänyt komentoa perheen kahdelle narttuländerille: Allille ( Reetan sisko ) ja nuoremmalle Siirille.  Jaksamista Sarille ja Sörenille !

1235173.jpg

Myös Helmilläkin on ilmennyt vaivoja nimittäin nivelrikko oikeassa polvessa. Reilu viikko sitten sunnuntaiaamuna ei Helmi meinannut pystyä liikkumaan ollenkaan. Polvikin näytti turvonneelta. Onneksi maantantaina pääsin lääkäriin ja kuvat sen ontumisen syyn kertoivat. Ensiksi viikon kuuri tulehduksen poistamiseksi ja sitten aloitettiin neljän Carthophen-pistoksen sarja. Jo nyt Helmi kirmaa kuin ennenkin mutta eihän mikään nivelrikkoa paranna. Edetään päivä kerrallaan.

Ja Reetta paisuu... Nyt on tosin alkanut nirsoilemaan ruokansa kanssa. Ei maistu herkutkaan. Pari viikkoa vielä......