Reetta kohtasi komeaakin komeamman Totin romanttisissa merkeissä sunnuntaina ja maanantaina 9-10.12.07. Ihastus oli molemminpuolista eikä kestänyt kuin hetki niin he saivat toisensa. Totille tämä romanssi oli ensimmäinen ja Reetalle siis toinen.

1125804.jpg

Sekä Totti ( Jettildan Aivaneka ) että Reetta ( Krumme Furche Veni-Vidi-Vici ) ovat kumpikin kansainvälisiä muotovalioita, olleet Vuoden Kromfohrländereitä  sekä kilpailevat agilityn medi-kolmosluokassa. Silmät ovat terveiksi peilatut. Odotan paljon tältä yhdistelmältä niin ulkonäöllisesti kuin "sisäisesti". Tyypiltään kumpikin on juuri sellainen länderi kuin haluan niiden näyttävän: ryhdikäs ja temperamenttinen olemus, kauniit ääriviivat, Totilla upea urosmainen pää, Reetalla taasen tyypillinen feminiininen. Hyvin kannetut luomukorvatkaan eivät ole pahitteeksi ! Pigmentti kummallakin erittäin musta. Karvapeite ihanteellinen: sitä on riittävästi muttei liikaa ja se on hyvänlaatuista. Kevyellä nyppimisellä saa kummastakin edustuskelpoisen. Väri kummallakin ihanteellisin eli valkoisella pohjalla syvänpunertavia laikkuja. Kumpainenkin on saanut kehuja luonteistaan, Totti ei  turhia räyhää edes toisille uroksille. Reetallahan löytyy sitä temperamenttia eteenkin kun kyseessä on agility mutta osaa olla rauhallinen niin tarvittaessa.

Alustavia pentuvarauksia on toki tehty tästä yhdistelmästä mutta jos sinua kiinnostaa Krumme Furche Y-pentu ja lupaat tarjota sille niin rakkautta kuin myös rajojakin sekä olet sitä mieltä että länderi on juuri se rotu jonka tunnet omaksesi, niin ota yhteyttä. Nyt on jotain mitä odottaa....

1125809.jpg

1125819.jpg

Vuoden viimeinen näyttely oli Messukeskuksen voittajanäyttely jonne oli ilmoitettu 17 länderiä. Olin ilmoittanut Caroliinan junioriluokkaan ja sehän kannatti ! Tuloksena Juniori Voittaja-07 sekä sertti ja PN-2. Ei huonosti..... Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Ropin vei taasen mukaansa valioluokan narttu Ruuti ja  vsp oli junnuikäinen Toto-Ruutin poika josta vielä kuullaan.... On meillä Suomessa vaan komeita ländereitä !