Vihdoin ja viimein sain tervehtyneen kompuutterin kotiin. Toivottavasti ei kutsumattomia vieraita (= viruksia ) tule enää käymään meillä. Meikäkin ehti potea oikein kunnon flunssan tässä viime viikkoina, lienee kotikone sen tartuttanut meikään..? No, pikkuhiljaa palaillaan taas maanpinnalle ja ennenkaikkea netin ääreen...!

1070700.jpg

        Reetta, Caro ja Helmi pihalla 18.11.07

Renttuhan ja tietty muukin V-pentue ehti täyttämään "puolenkymmentä vuotta" viime kuussa eli 28.10. Onnittelut näin jälkikäteenkin kaikille "veeläisille " ! 

1070702.jpg

 Reetta ja synttärilahja  "tiikerivinku "

Juuri sitä ennen tuli postista vahvistus Reetan kansainvälisestä valionarvosta, oikein kunniakirjan kera. Vielä en ole ehtinyt sitä kehystää. Siitä tuleekin sitten viides inttitaulu meikäläisen seinälle !Tältähän se näyttää:

1070639.jpg

1070641.jpg

    Tässä hieman lähempää kuvattuna ( tarkkudessa toki toivomisen varaa..)

1070696.jpg

  Helmi ja Hissukka Jyväskylästä ostamani uuden tyynyn päällä

Eilen 17.11 olin Jyväskylän näyttelyssä Caron kanssa. Samalla kyydillä matkasivat Anu kera Rönnin ja Oprin sekä kolmen tytön. Ländereitä oli ilmotettu mukavat 16 kpl saksalaiselle Hassi Assenmacherille mutta tuomarimuutoksen jälkeen länderit arvostelikin unkarilainen Miklos Levente. Poisjääntejäkin oli ja paikalla yhdeksän, muistaakseni.. Rönni veti taasen sertin ja Cacibin itselleen sekä oli myös Roppi. Onnittelut ! Carokin sai erin huolimatta että tuomari ei siitä tykännyt.. Oli liian urosmainen pää, häntä väärin kannettu, löysät välikämmenet ja vielä ujokin...? Enivei, paras narttu-luokassa kuitenkin neljäs. Voiton vei valionarttujen Ruuti.

Caron silmät on terveiksi tarkastetut viime viikolla ja mikrosirukin laitettu. Sillähän ei ollut kuin tatuointi tullessaan Ruotsista joten sirukin päätettiin sille laittaa.

Sirusta puheenollen. Enpä ole päässyt Sirkkistäkään katsomaan tämän lenssun takia. Mutta huomenna maanantaina on mulla vapaapäivä ja niinpä käydään koko porukan voimin moikkaamassa Sirua ja "onnellisia" ! Kuvia seuraa toivottavasti mukana..