Heti ensiksi tieto että troijalaiset ovat hyökänneet ja saaliikseen saivat kotikoneeni...PRKL !!! Eli PC  ei kertakaikkiaan käy...! Tätä juttua naputtelen töissä ( ihan omalla ajallani ). Saas nähdä milloinka koneeni saadaan kuntoon ja jos saadaan niin saadaanko pöpöt karkoitettua. Ja toivottavasti ei ole tietoja tuhoutunut... Kun ei ole niitä varmuuskopioitakaan.. Mitähän taas tästäkin opimme... Varmuus ennen kaikkea !

Mutta mukavimpiin kuulumisiin. Sirun "onnelliset" kasvavat ja komistuvat. Leenan muukan silmät ovat jo auki. Tänä viikonloppuna en käynytkään niitä katsomassa mutta yritetään ensi lauantaina. Silloin muksut olisivatkin jo kolmen viikon ikäisiä. Reetta on muuten ollut vähän pallo hukassa kun riehukaveria ei olekaan ! Kyllä nuo koiratkin osaavat kaivata ystäviään !

Seinäjoen kansainvälisessä näyttelyssä kävi Stella ( KF Xantippa ) plokkaamassa ensimmäisen serttinsä ja oli ROP. Onnittelut Stellalle ja Riikalle !Jostain syystä ei muita ländereitä ollutkaan paikalla...Caacibinkin tuomari, (hm..joku portugalilainen ) olisi mieluusti Stellalle jakanut mutta koska se olikin ilmoitettu junioriluokkaan ( vaikka oli jo 15 kk ) niin ei voinutkaan sitä ottaa vastaan. Harmistus...

CACIBin ( ensimmäinen sellainen )  sitä vastoin mielellään otti vastaan Caroliina, juuri 15 kk, Lahden kv-näyttelyssä. Samaten sertin sekä PN-2. Parhaana narttuna ja kaiken kukkuraksi ropiksi leivottiin meikän mummu-koira Helmi ! Ensi kuussa 11-vee ja "still going strong ". Todella hienon arvostelun tuomarimme Pirjo Aaltonen kirjoitti Helmistä, kuin myös Carostakin. Ai että Helmiä on ilo viedä kehässä kun se todella nauttii esiintymisestä. Matkaseurana oli Rönni porukoineen ja kotiin viemisiksi tuli sillekin sertti, eka CACIb ja siis VSP.  Oli mukava tulla kotiin... Kun vielä kaiken kukkuraksi parhaassa veteraanikisassa Helmi valittiin kahdeksan parhaan joukkoon ! Kiitokset tuomari Annukka Paloheimolle ! Oli sekin hieno tunne ( melkein kuin olisi voittanut koko kisan...! )

Jotain surullistakin... Reetan ja siis KF V-pentueen isä Pösö aika tuli täyteen ja se pääsi sateenkaarisillalle viime keskiviikkona, 8-vuotissyntymäpäivänään. Jaksamista Anulle perheineen. Tiedän miten tärkeä Pösö Anulle oli...  Onneksi surua lievittävät Opri-neitokainen, Pösön tytär sekin, kuin myös nuori komistus Rönni. Helmi voitti suuren karvaisen koiralelun Lahden ropista, mutta koska mulla sellainen jo on kotona, Siru voitti sellaisen viime vuonna Lahdessa, niin lahjoitin sen Anulle. 

Seuraavassa muutama kuvantapainen Lahden näyttelystä. Komeitahan me olemme, vai mitä ???

1022143.jpg

  Voittoisa kolmikko: Caro, Helmi ja Rönni

1022145.jpg

  Taas me voitokkaat ! Rönni, Helmi ja Caro

1022153.jpg

  Parhaat nartut: Helmi ja Caro