787698.jpg
            Reetta ja Jukka pinkomassa putkesta. Tai siis Reetta.....
Viime viikonloppu 28-29.7 olikin sitten varsinaista agiliitoa. Mikkelissä pidettiin kaksipäiväiset kisat järjestäjänä KooKoo99. Koska Siru kisaa mini ykkösissä niin jo ennen kukonlaulua oli herättävä jotta ehti kumpanakin päivänä rataantutustumiseen, lauantaina klo 7.30 mutta sunnuntaina "vasta" klo 8.00 !

Kun Sirun vuoro tuli niin taivas repesi ! Vettä tuli kuin , sanonko mistä.... Mutta baanalle oli vaan mentävä vaikka Siru olikin toista mieltä. No urheana sitä perässä vedin vaikka se korvat luimussa jolkottelikin. Rengas vedettiin välistä ja putkessa vietettiin aikaa sateensuojassa. No tulos tuli kuitenkin, 10 ja rutkasti yliaikaa.
Toisessa kisassa meni muuten hyvin mutta keppikömmähdykset aikaansaivat taasen 10 ja yl´aikaa.

Jukka pinkoi Reetan kanssa myös kaksi rataa hyllyn ja kympin verran.
Sunnuntaipäivä näyttikin valoisammalta ei vain sään takia vaan tulostenkin. Heti aamukasilta oli varsin haasteellinen ykkösrata mutta meillä se meni tosi upeasti eikä virheitä agiradalta tullut ! No, keinun laskeutumista olisi Siru voinut odottaa nanosekunnin verran enemmän muttei siis virhettä. Sijoitus oli toinen ! Vähänkös olimme polleita ! Kaksi nollaa on tullut nyt agiradoilta joten se kolmas nousunolla voi tulla sitten myös hyppikseltäkin. Niin, jos nyt on tullakseen...
Toinen rata oli myös hieno mutta taasen keppivaivat jatkui ja tulos 10. Mutta yksi tavoite oli taasen saavutettu !

Retta päätti pitää hurjaa vauhtia yllä Jukan kanssa ja niinpä tuloksena hirmuaika mutta valitettavasti tuomari antoi virheen pumin alastulosta. No, olihan se siinä ja siinä... Mutta muuten parasta Reettaa ja Jukkaa !
Toiselta radalta tuli sitten se ensimmäinen nolla sitten viimevuoden voiton. Vaan yhtä hyvin olisi voinut olla tulemattakin. Reetta painoi taasen tuhatta ja sataa. Ennen yhtä aitaa Jukka teki stopin, Reetta oli juuri hyppäämäisillään aitaa mutta kivet ja sora vaan lensi Jukan kengistä ja ne osuivat metalliseen aitaan. Taas tuli esiin Reetan herkkyys.. Se otti nokkiinsa kivien sinkoilusta, ei hypännyt vaan pällisteli että mitäs nyt... Aikaa kului mutta Renttu ei lähtenyt radalta esim meikää etsimään vaikka itsekin seisoin ihan vieressä. Jukka sai sitten Reetan houkuteltua takasin ja jatkoivat radan virheittä maaliin. Tuomari tulkitsi radan virheettömäksi. Tästä voidaan olla kyllä montakin mieltä, mutta nolla tuli Reetan onneksi vaikka sijoitus olikin 10. Ilman tuota hässäkkää olisi varmasti pistänyt voittajalla kampoihin kuten edelliselläkin radalla.
Enivei, kaksi nolla tuli kotiin mukaan joten tyytyväinen pitää olla ! Vahinko ettei Sirusta ole agikuvia. Joku oli kuitenkin järjestäjän puolesta kuvaamassa. Joskohan niitä saisi joskus tuonnempana.

Kuvagalleriaan olen lisännyt muutamia agikuvia kansiossa 2007=> Agikisa Mli 28-29.7.07 sekä vihdoinkin kuvasatoa Pärnun reissusta sekä ihan omaksi huvikseen otettuja ulkokuvia. Canonilla harjoittelu jatkuu... Vois kai manuaalinkin aukaista jossainvälissä....
 787706.jpg
  Rönni oli kannustusjoukoissa mukana. Ei kai henki haise..... ? tuumii Reetta
Huomenaamuna lähdetään kohti Rautavaaraa ja popoleiriä. Palaillaan kenties maanantaina, toivottavasti hyvien kuvien kera !