Tänään 18.7 täyttävät Rentun Ruusut yhden vuoden !
 Onnittelut pojille: Risto, Xante ja Ville sekä tytöille: Maisa ja Stella !
 746991.jpg
        Kuvassa X-pennut viiden viikon ikäisinä

  Reilua viikkoa aiemmin toinen "puolikkaista" tytöistäni eli Karkki-Caroliina saavutti myös vuoden iän tuona maagisena päivänä 070707 !
  747023.jpg
       Caroliina syntymäkodissaan Ruotsissa
 
Olimme silloin Agirodussa Vöyrillä. Siellä annoin "puolikkailleni" syntymäpäivälahjoiksi puiset, koirille tarkoitetut älypelit. Vielä ei ole kuulunut että ovatko tytöt hoksanneet namien saamisen vai onko perheitten muiden poikien pitänyt näyttää mallia...?
 

Sunnuntaina 15.7 oli Sirulla maastokisat Orimattilassa. Hienosti Siru taasen juoksi "pupun" perässä. Parina oli lyhytkarvainen Ines joka venytti 12 pisteen kaulan ennen finaalia. Siellä Siru juoksi paremmin mutta lopputuloksissa hävisi sertin niukasti yhdellä pisteellä ! Oli tosi hauskaa katsella kahden noin tasaisen podengon "metsästystä". Yhteispelillä se "pupukin" kaadettiin ! Eka startti oli jo aamukahdeksalta ja finaali puolen päivän aikoihin.
Sää muuttui aamun siedettävästä tosi märäksi. Rata oli siten varsin raskas juostava mutta ylpeä olen kuitenkin Sirun toimimisesta. Vaikka tappijalka on niin periksi ei anneta !

    747143.jpg
               Siru katselemassa radalle.......Voi kun jo pääsis...

    Tässäpä muuten kuvia teettämästäni KF-jengin mukista. Kuvissa siis Masi, Repa, Mymlan ja Reetta
 747182.jpg747184.jpg
   Ylhäällä Masi, alhaalla Mymlan                               Ylhäällä Repa, alhaalla Reetta