KF-jengi jyräsi upeasti neljänneksi midien joukkuekisassa Vöyrillä !
Kiitokset jengiläisille ! Hihaton T-paita, johon oli painettu jengiläisten kuvat,  oli pakollinen asu radalla vaikka ilma ei helleasuja juuri suosinutkaan. Länderileirillä voidaankin sitten skoolata KF-jengimukeista !
  732221.jpg
  732225.jpg
 
Jengiin  kuului Reetta, Mymlan + Åsa, Masi+ Pekka ja Repa. Jukka pinkoi vauhdikkaan juoksuradan sekä Reetalla että Repalla. Tarkkoja lopullisia tuloksia ei ole vielä saatavilla, mutta sijoitus ainakin oli hieno noin 40:nen joukkueen keskuudesta. Itse en tuloslistoja nähnyt mutta kuulemma tulokset eivät aina olleet oikein. Esim Repan ja Masin tulokset olivat varmaankin mennet väärinpäin. Mutta hälläväliä, tulos oli ainakin hieno. Voittajajoukkue kuin myös toiseksi tullut olivat myöskin ländereitä ! Niin sitä pitää !
Reetta taisi tehdä puhtaan radan joukkueradalla. Muutoin ei suurensuuria saavutuksia saatu aikaiseksi. Tosin Juuli ( KF Triumph Minute )+Milla pääsivät hienosti edustamaan Openin finaaliin tehden puhtaan perusradan. Finaalissa sitten kämmättiin...
Sirulla ja meikäläisellä oli viisi starttia josta lopputuloksena oli neljä !!!! hyllyä ja yksi vitonen. Huolimatta lopputuloksista olin erittäin tyytyväinen Sirun suorituksiin. Yksi pieni moka joka radalla.... Kerran Siru meni riman alitse neljän esteen suoralla. Ei mitään mahdollisuutta paikata tuollainen tilanne. Kerran tippui muurin pala, josta siis vitonen. Puhtaalla radalla olisimme olleet toisena. Muut hyllyt tulivat vääriltä radoilta kun Sirkkis sinkosi joko putkeen tai kontaktiesteille etsimään nameja.... Pitänee hieman rajoittaa namien olemassaoloa kontaktien loppupäässä ettei vallan totu että herkkuja olisi aina saatavilla.
Pari yötä vietettiin iloisessa savolaisseurassa "merenrantahuvilalla" !  Ns taloon ja saunatupaan sulloutui 10 ihmistä ja 14 koiraa joista vain yksi eli Siru edusti muita kuin ländereitä. Yllättävän hyvin kuitenkin kaikki meni. Jostain syystä kukaan ei kuitenkaan halunnut viettää vielä yhtä yötä tuolla huvilalla.... No, tulipahan ainakin pari kertaa uitua meressä !
Sunnuntain ja maanantain välisen yön vietin Iiron tuttujen saunakammarissa Löyän-kylässä lähellä Tuuria. Maanantaina Iiron kanssa poikkesimme Tuurin "pienessä" kyläkaupassa. Aikamoinen laitos ja mielettömät ruuhkat ! Mukaan tarttui mm autocooler ja sähköhammasharja sekä yksi Pluto-kuvioinen koirankuppi. Niin ja oranssin väriset "aidot" alligaattorit ! Vein ne työkengiksi ja hyviltähän nuo tuntuvat.
Pokkarikameran paristot vetelivät viimeisiään joten vain muutaman kuvan sain aikaiseksi Agirodussa. Onneksi jengikuvat onnistuivat ! Meikä ei sitten mahtunut joukkoon enää.... Kohtpuolin alkaakin sitten harjoittelu uudella kameralla Canon 350D:llä, kunhan sen toivottavasti itselleni ensi viikolla saan.
Parina seuravana viikonloppuna onkin sitten Sirun maastokisojen vuoro elleivät juoksut sotke kuvioita.