Lahden kansainvälisessä näyttelyssä Caroliina teki debyytin "oikeissa" kehissä eikä hullummin. Tuloksena junioriluokasta sertti ja VSP tuomarin ollessa maailman yksi kuuluisimmista tuomareista eli Suomen Hans "Hasse" Lehtinen ! Vuosiin en itse ole Hasseen länderikehissä törmännyt joten jo oli aikakin. 8 länderiä oli ilmoitettu ja tulokset vaihtelivat laidasta laitaan nollasta, kolmosesta, kakkosesta ( vanhojen sääntöjen mukaan nimetyt, joita mielelläni edelleen käytän)  CACIBiin jonka sai oikeutetusti roppikoira Totti. Onnittelut Totille ja Alisalle !
Karvapeitteistä Hasse oli hyvinkin tarkka eikä ihme sillä hänhän on eräs parhaimmaista trimmaajista Suomessa ja aikoinaan perusti Helsingin kuuluisimman trimmausliikkeen. Joten vastaisuudessa ei kannata Hasselle viedä kuin tosi siistissä kunnossa olevia ländereitä muttei kuitenkaan niitä "kaljuimpiakaan". Ja kehäkäyttäytymisen pitää olla moitteetonta !

Sirkkis pani paremmaksi eli sai CACIBin ja oli ROP ! Tuomarille Annukka Paloheimolle oli ilmoitettu 7 kk popoa joista tosin 2 poissa. Sirkkiksen Filho-veli ( Kirmix Donovan) tituleeraa itseään vastaisuudessa Suomen muotovalioksi !  Filho oli PU-2  Sirun "idolin" eli Carloksen ( Sandeisan Caramelo ) jälkeen josta leivottiin myös uusi Kansainvälinen muotovalio ! Onnittelut Caapolle ja Mimorille !
 

559960.jpg

Siru sai roppipalkinnoksi itseään suuremman ison ja muhkean lelukoiran ! Aikas mielenkiintoinen palkinto. Reettaa kyseinen "otus" aluksi kummastutti mutta Sirkkis alkoi oitis sitä retuuttamaan. Täytyy tosin päivisin jättää hauva koirien ulottumattomiin sillä muutoin se kyllä "suolistetaan" likkojen toimesta alta aikayksikön !

Caroliina on meillä "juoksupaossa" Vahviksilta ( tai siis Rytiltä ja Repalta..)  ja hyvin tuntuu sopeutuvan meidän muuhun laumaan. Tiedä sitten minkälaista säpinää Stella aiheuttaa kun tulee  pariksi viikoksi hoitoon. Mutta ehkäpä tuo muistaa vanhan syntymäkotinsa ja meidän lauman kuin myös muu lauma Stellan.