Tänään käytiin Tuusniemen taimitarhalla ryhmänäyttelyssä Anun ja Saran kanssa.  Caro ( Dreamwishes Carolina ) ja Maisa ( KF Xanadu ) kuin myös Rönni ( Studsbollens Rönnerdahl) aloittivat näyttelyuransa. Tuomarina oli Marja Talvitie joka tykästyi Caroon kupin ja vsp-pennun verran b020.gif. Rop-pentu oli komeaakin komeampi Rönni. Joten todettakoon että tuleehan tuolta länsinaapurista jotain hyvääkin..... Maisaa hiukan ujostutti koko näyttelytouhu, mutta harjoituksia vaan, niin kyllä siitä hyvää tulee. Stella-siskokin  ( KF Xantippa ) teki debyyttinsä Helsingin pentunäyttelyssä tullen narttupennuissa toiseksi. Siitä se lähtee !
Rönnin tiesinkin olevan hyvä esiintymään mutta Caron kanssa kun on niin vähän tullut treenattua niin sikäli sen esiintyminen oli tosi mallikasta. Pöydällä ei ilmekään värähtänyt vaikka tuomari vielä mittatikun kanssa tuli Caroa mittaamaan. Ja hieman kookkaaksi mainittiin... Ei kylläkään ole säkäkorkeudeltaan kookas mutta hyvinkin ronski kropaltaan, amatsooniksi Caroa kutsutaankin.....
Aikuiset länderit saivat tyytyä sileisiin ykkösiin tai kakkosiin. No, sellaista sattuu välillä.
Kiva oli nähdä niin Heikkisiä kuin Welmulaisiakin pesueineen !
Tuossa kuvakyhäelmä Carosta palkintoineen. Ole hyvä vaan Malla, sähän niin tykkäät pokaaleista....!

                 414796.jpg

Perjantaina tuli postista lunastettua Sirun maastojuoksukilpailukirja. Näin on näreet eli uusi aluevaltaus mekäläisen koiraharrastusuralla on alkamassa. Eri juttu kauankohan kestää...?
Edellisenä sunnuntaina tuli oltua Sirun kanssa Helsingissä maastojuoksuharkoissa. Ensimmäinen kokemus meikälle, Siru olikin jo " vanha " konkari. Ihan toisissa !!! harkoissaan. Svantte-vieheenkiskoja oli sitä mieltä Sirusta että luontainen kyky on ja että kisoihin vaan. Kyllähän tuo juoksi
n020.gifminkä pienistä tappijaloistaan pääsi ja tappoi ihan sikana sen vieheen g065.gif( no, oli se onneks ollut vainaa jo jonkin aikaa..). Rinta rottingilla tultiin harkoista vaan saapi nähdä kuin itse  kisoissa käy kun on toinen koira rinnalla juoksemassa. Juostava matkakin on ihan jotain muuta kuin tuolla harjoituksissa. ( En kyllä edes tiedä kuin pitkä..) Joskus syksyllä luvattua että kyllä sinne talvimaastoihin tullaan. Joten tässä sitä nyt ollaan pitämässä lupaustaan. Siru on ilmoitettu ja kilpailukirja hankittu, kuonokoppa ja mantteli lainassa, joten ei kun kisaamaan. Ne kisat ovat siis Mäntsälässä 11.3 joten tervetuloa kannustamaan Sirua !! Agilitykisatkin jätän väliin ihan tämän maastokisan takia. Ja se on paljon se !