Onnittelut ikinuorelle Hiski-Håkanille ( KF Quijote ) b030.gif joka siis viettää synttäreitään sunnuntaina 21.1. 2007. Tassut nousevat vielä kepeästi ainakin jos pallojen perässä pääsee juoksemaan. Hiski on ikuinen pallohullu ja tuo kuvassa oleva agipallo on se paras. Ei ole likoilla asiaa pallojen kimppuun jos Hiski on maisemissa. Se kun haluaa omia kaikki pallot itselleen. Hiski saa kuitenkin synttärilahjaksi, ei uutta palloa vaan  kumisen, vinkukoppakuoriaisen mutta senhän Hiski toki saa vasta huomenna sunnuntaina. Kauankohan se vaan vinkuu....? Kakkukahvit Hiski tarjoaa faneilleen. 

                          352978.jpg        

Onnittelut myöskin muille Quulaisille !

Vuosi 2007 on alkanut pikkuhiljaa hissukseen. Nyt taas on talven tuntua pitkän ja lumettoman ajan jälkeen kuten tuosta Hiskin kuvastakin voi päätellä jonka otin tänään lauantaina 20.1. Pari kuvaa vain liitin yhteen.

Agireenejäkin on jatkettu niin Sirun kuin Reetankin kanssa. Yhtenä tiistaina menin itse Reetan kanssa ( yleensä siis Jukka menee ) ja hyvältä tuntui, Reetta meni niin hyvin kuin se mun kanssa voi mennä pienessä halliolosuhteissa. Ennen Reettaa olin mennyt Sirun kanssa ja niinpä ajattelin että kun nyt on meikän  lihakset ( siis mitkä..?? ) lämpimät niin  voin kokeilla Reetankin kanssa. Hienoahan se oli siihen asti kunnes tuo polvi ilmoitti olemassaolostaan. Ehkä liika oli liikaa. Onneksi en seuraavana aamuna pahemmin lkuitenkaan linkuttanut.  Muutama kerta on mennyt yllättävän hyvin Sirunkin kanssa mutta kisakelpoisia ei toki vielä olla. Ainakaan omasta mielestäni. Rengas tökkii ja takaaleikkauksia pitää vaan reenata ja reenata. Ei ole oikotietä onneen... Kertaus on opintojen äiti... Mutta kyllä se kisakirja tänä kevääna hankitaan ! Maastojuoksuja ei olla päästy yhtään harjoittelemaan, harmistus,  kun paikallinen seura ei olekaan pystynyt järjestämään harjoituksia.  Ja kun tuli luvattua lähteä sinne talvimaastokisoihinkin maaliskuussa.....

Taco ( KF Unique ) teki vuoden alussa Kajaanin agikisoissa hienon nollan ja tuli toiseksi maksien kolmosluokassa. Karvan verran häviten ykkössijan... Voitto olisi tiennyt agivalion arvoa... Joten viimeistä voittoa jahdetaan. Tsemppiä Maarianne & Taco !

Iloista ja menestyksekästä loppuvuotta kaikille KF-blogin lukijoille !

PS. Ja osasinpas vaihtaa punaisen ulkoasun blogille.... Se tosin on näitä valmispohjia. Katsotaan nyt että kauankohan  tämä silmää miellyttää...? Jostain syystä en saanut lisättyä hymiöitä kirjoitukseen. Johtuukohan siitä että käytän Mozillaa..? Ne Cosgan-smileys- hymiöt kun ovat niin mahtavia !