Tällaista touhua meillä harrastetaan ...f048.gif Kyseessä ovat kuitenkin meidän kolme naaraspuolista koiraeläintä joilla sattuu olemaan juoksut samaan aikaan. Näinhän toki usein käykin jos narttuja on useampia. Sirulla oli juoksu juuri alkanut kun se palasi parin viikon reissultaan. Ja heti kohta Reetta ja Helmi perään juoksuilemaan. Sirulla ja Reetalla on välillä hyvinkin kiihkeätä aktiviteettia, siitä tuo seuraava kuvasarja.

287424.jpg

Hiski-parkaa eukot höykyyttävät oikein urakalla. Ainoa sopiva uroo joka lähellä  sattuu olemaan. No, Hiskihän on palliton joten sikäli ei huolen häivää.

Tänään maanantaina mun piti lähteä Helmiä viemään Vantaalle Aistiin epilepsiatutkimuksiin. Mutta kun toi pahatuksen polvi teki stopin viikonlopun aikaan niin ei kyenny ajamaan autoa eikä myös töihinkään. Kehtaiskohan tässä oikein julkisesti kertoa missä polven teloin...? No joo. Olipahan perjantaina duunin pikkujoulut ja kun vauhti oli päällä niin eikun jatkoille yökerhoon. Siellä sitten tuli reviteltyä teknon yms sellaisen pauhatessa taustalla oikein nuoruuden malliin ! Eihän siitä polvi tykännyt, ei... Pariin päivään ei kärsinyt ottaa askeltakaan. Mutta hauskaa meillä kyllä oli, onneksi !b030.gif

Uusi aika on varattu Helmille ensi maanantaiksi. Sunnuntaina tulen Messukeskukseen Sirua esittämään ja samalla reissulla käydään Sirun kasvattajan Leenan luona ja sitten maanantaiksi Aistiin. Länderit  jäävät nyt näkemättä kun ovat lauantaina Messarissa.  Harmi mutta ei voi olla kolmea päivää putkeen reisuulla. Oletettavasti ( ja toki toivottavasti) Helmi osoittautuu terveeksi epin suhteen. Ei sillä kyllä ole minkäänlaisia kohtauksia ollut havaittavissa. Mutta Helmi meneekin tutkimuksiin koirana joka on yli 7-vuotias, todennäköisesti terve mutta jonka lähisuvussa on epilepsiaa läytynyt. Tuloksista kerron sitten ensi viikon puolella.--- Onhan KAIKKI KF-jengiläiset muistaneet käydä antamassa DNA-näytteensä ???? Vielä tämän vuoden aikana ( siis varsin vähän aikaa jäljellä )voi testin antaa ilmaiseksi. Joten kipin kapin antamaan oma panos tähän epi-tutkimukseen, jos ei sitä ole jo tehty !

Ny katsomaan dinosauruksia töllöstä...