Kuten otsikkokin kertoo niin Taco  ( KF Unique ) saavutti tänään Puolan Maailmanvoittajanäyttelyssä uuden tittelin MV-06 ! Lisäksi sertti ja siten Puolan valio, CACIB ja ROP. Tuomarina saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel joka on useasti ländereitä arvostellut myös Suomessa. Oli kuulemma ollut tyytyväinen kun Taco hänelle esitettiin. Ja kaiken kruunasi lausahdus että "ainoat, oikeat kromfohrländerit löytyvät Suomesta !". Aikamoista saksalaiselta tuomarilta saksalaisesta rodusta !

Näin seurasi Taco Helmi-äitinsä tassunjälkiä. Helmihän sai MV-tittelin vuonna 2003 Dortmundissa.

Suurensuuret onnittelut Tacon omistajille Maariannalle ja Maaritille ! Upeaa työtä Maarianna on Tacon kanssa tehnyt niin näyttely- kuin agilityrintamalla ! Tsemppiä jatkossakin. Toivottavasti Taco lähtee näytille vielä jonnekin ulkomaille sitä viimeistä CACIBia metsästämään kansainvälistä valiota varten.

Kolme muuta länderiä olivat glatthaareja, mutta nimiä ei minulla ole.Mutta vsp oli ollut valioluokan narttu.

258765.jpg          258766.jpg

 

Siru-popokin oli Puolassa edustamassa KF-jengiä. Kiitokset Mimorille joka halusi Sirun mukaansa ottaa. Meidän maalaismukula pääsi nauttimaan niin lentokoneesta kuin hotellielämästäkin. Ja kuulemma oli käyttäytynyt oikein sivistyneesti. Kaverina sillä oli velipuoli Carlos joka on Mimorin oma popo sekä Carloksen kasvattaja Eija junnuikäisen Nepin kanssa. Titteleitä ei tällä kertaa suomalaisille tullut mutta hienoja sijoituksia kuitenkin. Siru sai nuortenluokan ERI1, luokkasertin ja oli ns paras narttu 3. Kaksi brittinarttua menivät sen edelle. Saa nähdä että kelpaako tuollainen sertti Puolan valiota varten sitten joskus kun Siru, toivottavasti, leivotaan ensin Suomen valioksi. Onnittelut Caapolle joka sertin saadessaan ja ollen ennestään monen muun maan valio voi tituleerata itseään myös Puolan valioksi ! Kiitokset Eijalle joka luotsasi "ryhmärämän" eli Sirun ja Caapon parikilpailussa niin hienosti että pääsivät jatkoon suuren suuresta määrästä.  Saavutus sekin !  ( Sirun kuvassa oleva teksti tarkoittaa siis sitä että sert tuli MV-06 -näyttelystä, titteliä ei siis tullut tällä kertaa. Ennestään Siru on EJV-06 Helsingin näyttelystä kesäkuulta ).

Siru jäi vielä viettämään aikaa Leena-kasvattajansa luokse seuraavaksi viikoksi. Nähdään ensi lauantaina Jyväskylän näyttelyssä. PS. Reetalla on ollut tosi iso ikävä leikkikaveriaan Sirua.....

Jukka ja Reetta ovat pinkoneet muutamissa agikisoissa mutta huolimatta huikeista hetkistä radalla  nollia ei ole tipahdellut. Se on niin pienestä kiinni. Mutta meno on semmoista että kunhan se viimeinen yhteinen sävel sieltä löytyy niin jatkoa Mikkelin nollavoitolle varmasti tulee.

Kuvagalleriassa uusia kuvia on Caron kansiossa ja lisätty Brittiländerit. ( Pitäis muuttaa muotoon Kromis in UK )... Ja satunnaisesti kuvia vähän sinne sun tänne...

- Terveisin ylpeä kasvattaja kera KF-jengin