Heips !

                                       237083.jpg

  Nyt on ihan pakko kirjoittaa tähän "plokkariin" ja syystäkin. KF V-pentue täyttää tänään kokonaiset 4-vuotta ! Onnittelut lähettää Reetta-sisko, Helmi-mummu, Hiski-"setä" sekä Siru-maskotti pojille Repa ja Yoda sekä tytöille Alli, Kala, Riemu ja Valma. Nyt alkavat "pennut" olla parhaimmillaan.... Kuten aikaisemminkin olen niin montaa kertaa sanonut, niin länderi paranee vanhetessaan !

  Eilen vasta sain kamera huollosta ja taasen pääsen napsimaan kuvia. Elämä ilman kameraa on... todellakin elämä ilman kameraa. Tänä aamuna satoi ensilumi ! Oikeastaan melkeinpä räntää mutta heti ulos kuvaamaan. Koirat tietty olivat innoissaan, Helmi söi tapansa mukaan ahmimalla lunta ja sitten tuli tietysti kylmä.. Synttärisankaristakin sain muutaman otoksen, yksi niistä koristaa tämän kirjoituksen alkua muut löytyvät "Ensilumi"-kansiosta.

  Lupasin edellisessä kirjoituksessa tuoda esille Helmin hienon arvostelun Hyvinkään päänäyttelystä 1.10.2006,joten tässäpä se. Helmihän ei ihan vielä ollut 10-vee, sen synttärit ovat 22.11.06. Tuomarina Elina Haapaniemi. Sijoitus PN-4 & ROP-vet.

   " 10-vuotias hyvin feminiininen, kaunis & tasapainoinen narttu, jota on myöskin vaikea uskoa ikäisekseen. Esiintyy erinomaisesti. Kaunis nartun pää. Hyvät silmät & ilme. Purenta ok. Hyvä kaula. Sopiva runko. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu erinomaisesti ja voi toimia esimerkkinä nuoremmille koirille. "  ----  Ei paha.....

  Kaikki länderistit ovat varmasti tietoisia epilepsiatutkimuksesta. Näytteitä on saatu jo yli 100:lta koiralta mikä on huima tulos. Lisää kuitenkin tarvitaan edelleen. Joten toivon että mahdollisimman moni KF-koirakin kävisi ottamassa osaa tähän projektiin. Pieni teko yhdeltä länderiltä mutta suuri koko länderi rodulle... ! Kiitokset niille jotka tähän ovatkin jo osallistuneet. Ländereitten agilitypäivillä Mikkelissä kävivät myös Risto, Maisa ja Stellakin ( siis viimeisimmästä X-pentueesta ) antamassa verinäytteensä vaikka ikää oli vasta alle 3 kk. Hiski oli vanhin luovuttaja, sehän täyttää 11-vuotta tammikuussa-07. Helmi on menossa kliinisiin tutkimuksiin Vantaalle vielä tämän vuoden puolella.

  Huomenna 29.10 on taasen Reetan vuoro kisata agissa. Imatran kisaraportin kuulette sitten tuonnempana. Toki täytyy lähteä jännittämään vaikka Jukka Reetan radalle luotsaakin. Kouvolan kisat 5.11. ovat sitten seuraavana sunnuntaina.

  Kuulumisiin seuraavaan kertaan !