Syksyiset terveiset ja tervetuloa Tiinankin puolesta KF-jengiin blogiin ( tai kuten savolaeset sannoo "plokkiin..." )

Tässäpä minä,Tiina ihan ite, yritän nyt ensimmäistä kertaa kirjoitella tähän blogiin. Kuten varmaan lukijat huomaavat on muutoksia tapahtunut KF-jengin kotisivuilla. Ritva toimii edelleen vetohommissa mutta meikäläinen on saanut kunnian siirtyä apumieheksi ( siis henkilöksi ). Eli vastaisuudessa minä, toki myös Ritvallakin on siihen oikeus,  yritän tuonne kuvapuolella laittaa kuvia mahdollisine teksteineen kuin myös kirjoittelen silloin tällöin mielenkiintoisista, tärkeistä tai joskus vähemmänkin tärkeistä asioista jotka pyörivät KF-koirien kuin myös yleensäkin ländereitten ympärillä.  Tämänkaltainen yhteistyö on sikäli hyvä asia että minä voin kotikoneeltani itse päivittää kuvapuolta kuin blogiakin, muut päivitykset kulkevat edelleenkin Ritvan kautta.

Vielä on viikko kesä???lomaa jäljellä,mikä kuluu kuten edellisetkin kolme viikkoa hyvin tiiviisti tämän viimeisimmän pentueeni, X-pentueen ympärillä. Maanantaina 4.9 on sikäli jännä päivä tiedossa että meille saapuu pentutestaaja. Saas nähdä kuinka villi-viisikon käy ? Kasvattajaa jännittää varmaan paljon enemmän kuin pentuja ! Mutta siitäpä sitten tarinoin tuonnempana.

Tiistaina 5.9 on sitten seuraavan jännityksen hetki eli silmätarkastus ( Huh huh...! ) kuin myös mirosirutus. Silloin pennut myös täyttävätkin 7 viikon maagisen iän eli ovat pikkuhiljaa valmiita muuttamaan omiin koteihinsa. Seuraavana viikonloppuna osa varmaan jo lähteekin.

Kuvagalleriaan on X-pennuille tehty omat kuvastot nimien mukaan joihin toivon saavani päivityskuvia tulevaisuudessa pentujen omistajilta. Nyt siellä on kuvia heti ekoista päivistä nykyhetkiin asti.  Meikäläisellä on ihan tavallinen digipokkarin jota olen kyllä ahkerasti räpsytellyt viime viikoina  ja uskaltauduin kokeilemaan muutamaa videontapaistakin,jotka näkyvät videot-osiossa. Varautukaa tooosiiii  amatöörimäisyyteen ! Hyvähän  on toki syyttää vauhdikkaita pentuja jotka eivät sitten millään tahdo liikkua rauhallisesti jotta kuvaaja ehtisi mukaan. Ja zoomata en sitten osaa ( miten se edes digillä tapahtuu ja onkos edes mahdollista ..? )

Palataan asiaan tuonnempana.

Terveisiä tummasta mutta lämpimästä syysillasta kaikille teille !

Tiina & KF-jengi 174642.jpg

PS. Tuo uuden uutukainen portti,joka vie pihaamme kuvastakoon uuden ajan alkua eli vaikkapa tätä "plokia". Tosin kuvahan  olisi pitänyt ottaa avautuvasta portista jolloin se kutsuvasti kehottaisi "astumaan sisään",mutta saa nyt kelvata tuollaisenaan. Kiitokset portista ja länderikyltistä Vahvaselän Jukalle !