Hei kaikki bloggarinlukijat !

Viikot ovat hurahtaneet kuin siivillä ja pikku hiljaa palaillaan normaaliin päiväjärjestykseen.Vaikka normaalius on kyllä toisaalta kaukana.... Nyt juuri poden varmasti elämäni kovinta flunssaa yhdistettynä silmä-, korva -ja keuhkoputkentulehdukseen joka iski just seuraavana yönä ( 19.9 ) kun kotiin oltiin Ruotsin reissulta palattu. Lähes kaksi viikkoa on nyt siis oltu " hämärän rajamailla ", eikä vieläkään tunnu lekureiden rohdot kunnolla purevan.Saas kattoo kuin ämmän käy...

  Äksäläiset ovat kaikki "omiensa" luona. Viimeisenä lähti Xcellent josta Ruotsinmaalla tuli Ville. Ville lähti kennel Dreamwishes´iin Carina Bouvinille jolta sain "vaihtareina " narttupennun hänen C-pentueestaan. Carolina eli kotoisammin Caro-Karkki asustelee lähinnä Hiirolassa Malla ja Jukka Vahvaselän luona ( kennel Armaani ) vaikkaakin se on sellainen kimppakoira. Just nyt se vetää hirsiä jalkojeni juuressa. Itse asiassa Karkki tulikin vasta eilen mulle Mallalta pariksi päiväksi kun enhän minä olisi sitä jaksanut hoitaa ja sen perään katsoa kun itse makasin puolikuolleena sängynpohjassa. Reipas ja positiivisen oloinen länderin alku. Aika näyttää mitä siitä sitten tulee isona.  

Oma digikamera piti jättää torstaina huoltoon kun silloin oli sen viimeinen takuupäivä. Joten pariin viikkoon en saa otettua kuvia :(  Ellen sitten jostain saa lainattua. Ja just kun olis erkkarikin tiedossa tulevana sunnuntaina ( tai saas nähdä näkyykö meikäläistä siellä tämän taudin takia...) ja seuraavana viikonloppuna Mikkelissä niin agikisat lauantaina kuin sunnuntaina länderiden agipäiväkin. Sunnuntaina pitäis nähdä niin Risto, Stella kuin Maisakin. Ovatkohan nuo kuinka kasvaneet sitten viime näkemästä...?

Mut nyt juomaan jotain kuumaa ja sit pehkuihin ( jaa, sehän taitaa olla jo pitkälti yli yhden yöllä. Aika hurahti kun laitoin pari uutta kuvakansiota. Eli Ruotsin reissusta ja Karkista.

Öitä.....