Niin se aika vaan kuluu ja nyt on jo lokakuu. Heinäkuun huippuhelteet on vaihtuneet kirpakkaisiin syyspäiviin. Onneksi muutamat viime päivät ovat olleet sen verran mukavanoloisia auringon paistessa että pennelit ovat päässeet ulkosalle ihmettelemään maailman menoa. Päivitykset tänne blogiin eivät aina tunnu onnistuvan. Kerrankin olin kirjuutellut rimpsut ja rampsut ja laittanut kuviakin niin eiköhän tämä rakkine juuri silloin tiltannut kiinni...  Enkä sitten aloittanut uudelleen. No, nyt tuntuu pelittävän..peukut pystyyn että vielä jaksais tämä vanha ja vaivainen. Siis kompuutteri, tietty :)

Pennut näyttävät varsin pulskilta pikkuländereiltä eikä ihme sillä Carolla riittää maitoa, tai liekö tuo edelleenkin kermaa:). Toki ahkerasti pistellään poskeen kiinteämpääkin ravintoa. No 8 ruskeatyttö erottuu porukasta solakamman ruumiinrakenteensa vuoksi. Taitaa olla ainoa joka on tullut Reetta-isoäitiinsä sillä muut ovat pitkälti Caro-äidin tyyppisiä vankkatekoisia. Vaan liian aikaista on toki sanoa että minkälaisiksi kehittyvät. Meikäläisen mieleen ainakin ovat.

Ja edelleen täytyy ihmetellen ihastella Caron käyttäytymistä. Kaikenikäiset ja -kokoiset ihmiset pääsevät ilomielin katselemaan ja koskettelemaan pentuja. Ja mikä kummallisinta niin vieraat länderinartutkin se päästää pentujensä lähelle. Ei minkäänlaista vahtimista tai kyräilyä ! Ihan huippuluonteinen tuo Caro kyllä on. Onkohan se länderi ollenkaan... ? Viikonloppuna kävi pitkänmatkalaisia Rovaniemeltä asti eli Päivi kera länderilauman. Vienokin pääsi nuuskuttelemaan puolisisaruksia ! Risto-isäkin kera Ulla-omistajansa ja Maarianna-handlerin kävivät myöskin. Taisipas eräs nappisilmä sulattaa joidenkin sydämmet...:)

Mikkelissä järjestettiin viikonloppuna agilitykisat jossa kisasi mm Vieno medi ykkösissä. Komeeta ja railakasta menoa ! Hienoa oli katsella Päivin ja Vienon menoa. Roscasta oli hauskaa tavata Ransu-veljensä. Joo, ei ole pienuudella ainakaan pilattu tämä poitsu. Melkein jo ehdotinkin jotta pitäisiköhän alkaa pienentää ruoka-annoksia :) Itse en kuvia ottanut sisaruksista joihin kuului myöskin Olga mutta jospa Ransun omistajilta jokunen liikenisi tänne blogiinkin. Niitä odotellessa saatte tyytyä D-pentujen kuviin sekä Stellan luonnetesti-kuviin. Nehän löytyvät tuosta vierestä eli gallerian kautta sisään !

Niin, ja tällä viikolla torstaina tulee siruttaja käymään pentujen kotona. Ennen ollaan viety pennelit lekuriin mutta nyt kokeillaan kotisirutusta. Vaan muutama nimi on vielä hakusessa... No, onhan tässä vielä aikaa torstaille jolloin nimien pitää olla Omakoirassa valmiina.

D2-pups are now 5 weeks. Some new pics are on my gallery. There are also pics from Stella´s ( KF Xantippa ) official behaviour test = Stellan luonnetesti. Have a look!

KF Desdemona "Ella"