Lauantaina 27.12 pennut täyttivät kokonaisen yhden viikon :) Onnittelut niin mukuloille kuin Caroliina-äiteelle ! Pari vierastakin, tai tuttuja länderistejä nuo toki olivat,  kävivät  juhlistamassa synttärisankareita. Penneleille riitti juhlaevääksi edelleenkin vain ja ainoastaan äidinmaito. Huikeaa painonnousemista edelleenkin, 600 g meni jo rikki !!  Kyllä nämä pennut ovat paljon pullukoimpia kuin edelliset pentueeni. Niinpä, onhan nuo emätkin erityyppisiä jos vertaa esim Reettaa ja Caroliinaa keskenään.

2187880.jpg     2187881.jpg

       Päivi ja Eija kävivät nuuskuttelemassa pentujen tuoksua

2187883.jpg

Mitäs me synttärisankarit

2187882.jpg

Juhlaevästä tarjolla

2187890.jpg

Masu täynnä

Eilen maanantaina laitoin jo rekisteröintipaperin Kennelliittoon. Kauhealla tohinalla Mallan, eli siis uroksen omistajan allekirjoitus. Niin ja se allekirjoitus tapahtui parkkipaikalla Mikkelissä.... Seitsemälle pennulle oli nimet paperilla mutta yhtä puuttui. Joten soitin Jukalle kotiinsa ja kysyin että mikäs sille kahdeksannelle laitetaan nimeksi ?  Ruutupaperille kirjoitetut nimiehdotukset kun olivat Hiirolassa. No, nimiehdotus selvisi, nimi paperiin ja kirje postiin. Kerrankin sain aikaiseksi laittaa rekkarihakemukset ajoissa. ! Kennelliiton rekisteröintimaksut kohoavat ensi vuonna joten sekin hiukan nopeutti prosessia. Ja jos ehtisi saada pentue tämän vuoden tilastoihin.  Onneksi olin ottanut kopion paperista sillä myöhään illalla kauhukseni huomasin että oleellisia kohtia oli jäänyt täyttämättä.... Esim rotu, pentujen syntymäpäivä, pentuemäärä ja jakautuminen....! PRKL ( kauniisti sanottuna ). Jo edellisenä päivänä olin kahden tunnin ajan yrittänyt päästä puhelimella läpi rekisteröintiosastolle mutta turhaan. Varattu aika oli vain kaksi tuntui, klo 13-15 Nykyisin ei mikään ihme... Tänään uusi yritys puhelimella heti yhdeksän jälkeen. Nyt en valinnut rekkeriosastoa vaan kohdan muut, ( taisi olla no4 näppäimistöllä ). Yllätys olikin kun sieltä vastattiin varsin nopeasti ja sain selvitettyä virkailijalle omat mokani. Asia onneksi siis selvisi ihan puhelimitse eikä uutta paperia tarvinnut lähettää. Huh ! Kiireessähän voi siis tapahtua ihan mitä vaan. Toivotaan että paprut tulevat ulos oikein merkinnöin... Just tuli soitto Kennelliitosta.... Repalla onkin omistajina sekä Malla että Jukka eikä Jukan nimeä ollut allekirjoituksena. Joten nyt pukkaa kiire. Auton nokka kohti Hiirolaa ja Jukan nimi paperiin ja sit papru postiin. Yritän sen vielä faksatakin jossain...

Niin ja nimet sitten. Urokset ovat Zenith, Zetor, Zero, Zenato ja Zoom. Ja nartut Zinnia, Zot-Zot ja Zuccero. Mutta kuka on kukin se jää nähtäväksi. Paitsi että Zetor on Zetor siis se isoin jätkä.