Tänään sataa kaatamalla ja on tosi kylmää. E-E tärisee kuin horkkatautinen ulkona sillä olihan se tottunut vain hellesäihin kotimaassaan. Roveria sitä vastoin ei sateet haittaa sillä siitä on hauskinta kahlata, rämpiä tai hyppelehtiä märässä pusikossa. Mutta taitaa tuossa E-E:ssä olla neitikoiran aineksia kuitenkin. Eilen illalla käytiin agihallilla Sirun sekä nappuloiden kanssa. Kultainen noutaja oli "hyvin vaarallisen näköinen "...:). Huomenna mennään taasen katselemaan kisameininkiä kun seuralla on harkkakisat. Siru muuten meni tois kivasti agiharkoissa, meikä taase, niin no......Kisoihin ei olla ilmoitettu mutta ehkäpä Mikkeliin heinäkuun puolessa välissä oleviin vois yrittää.

Tänään siis oleillaan sisällä. Nyt on just rauhallinen !! hetki ja niinpä ehdin nappaamaan pari kuvaa pienistä sievistä pennuista :) Tuosta koirapedistä kaikki koirat näyttävät tykkäävän.

1632546.jpg

1632550.jpg

1632554.jpg

Missähän se teippirulla olikaan...?

Rokotuskäytäntö on muuten yllättävän erilainen eri maissa. E-E:llä oli jopa 7 erilaista rokotusta valmiiksi piikitettynä muttei rabiesta. Anja ei edes muistanut mitä ne kaikki olivat ja passissa lukee ainastaan että on pistetty seitsemän erilaisen rokotteen sekoitus !!?? Ainakaan rokotteita ei ole eriteltynä. Roverillakin oli viisi erilaista rokotusta muttei rabiesta. Caro kun tuli Ruotsista oli sitäkin rokotetettu jo monta kertaa. Onneksi meillä ei tarvitse  ensimmäisen kerran kuin 12-viikkoisena.  Ja kukaan ei ollut kiinnostunut niin Roverin kuin E-E:n  papereista niiden saapuessa tulliin !

Koirapedeistä puheenollen. Tässä makuupaikka Sybillen luona. Ylempänä Katla ja alempana Tara:

1632601.jpg

Reissun ajan kotona olivat vanhimmat koirat eli Hiski ja Helmi Iiron hoidettavana. Torstaiaamuna roudasin popot ja Reetan mukaani kun lähdin ajelemaan etelämpään päin. Popot jätin Leenan luokse ja Riikka haki Rentukan luokseen Leenan luota. Vähän jännitti että mitenkä Rentulla sujuu mutta hyvin oli mennyt. Riikka ja Marko + Stella ja Kide kun eivät ole ihan jokapäivänen tuttu Rentulle. Mutta turhaan siis huolehdin. Agilityn tehotreenejä olivat Riikka ja Reetta tehneet joka päivä. Sunnuntaina sitten nähdään onko kuntopiikit kummallakin kohdallaan. Tosin yhteistyötä heillä ei ole entuudestaan juuri mitään mutta tämä yhteinen aika ilman minua varmasti yhdisti kumpaistakin.

Perjantaina oli Mimori hakenut Sirkkiksen Leenalta. Suuri lauma popoja ja immeisiä lähti kohti Savoa ja lauantaina pidettävää Pieksämäen näyttelyä. Olin ilmoittanut sinne niin Sirun kuin Helminkin kun en silloin vielä tiennyt Saksan matkan ajankohtaa. Hellun jätin suosiolla pois. Mimori halusi kuitenkin Sirun sinne roudata ja esittää eikä huonosti mennytkään sillä tuloksena roppi !   Liian hyvin taisi Mimori Sirua viedä sillä oma uros oli "vasta" vsp...:). Tuomarina Markku Mähönen joka on arvostellut popoja mm Portugalissa joten näkemystä siis luulisi olevan. Vahvikset ottivat Sirun mukaansa kotiin näyttelyn jälkeen. Huonosti ei mennyt Rytilläkään sillä valio- ja roppiruusukeen sai Rytsöläkin. Ja sunnuntaina oli noussut kolmosiin agissa. Ei huono vkl ! Roverillekin oli varmasti tehnyt hyvää olla muiden luona ja Leenalla se sai tutustua niin aikuisiin kuin pentubriardeihinkin. Tässä pari seisotuskuvaa Roverista:

1632740.jpg

1632749.jpg

1632771.jpg

Pieni mies tarvitsee paljon ruokaa kasvaakseen... Rover sai parhaat päältä ja jämät briardin pennuille:

1632810.jpg