Meitin vessanpytty oli tullut tiensä päähän ja uusi piti siis hankkia tilalle. Mitäs sitten vanhalle tekis ? Joskus oli kuullut ja nähnytkin kuvan pytystä joka sai uuden "elämän" kukkaruukkuna. No, tuumasta toimeen. Valtaistuin nököttää orvokkeineen portin pielessä ainakin tämän kesän.Tällainen siitä sitten tuli..

1607697.jpg

Verenpisarat päätyivät amppeleihin. Köynnöksiäkin tuli laitettua keltaisten markettojen kanssa huvimajan reunoille laitettuihin säleikköihin.  Säilyneeköhän hengissä...? Meikä kun ei todellakaan ole mikään viherpeukalo :).

1607702.jpg

1607703.jpg

Roverista on ihan mahdotonta ottaa kuvia kun eihän se pysy paikallaan hetkeäkään. Tai sitten hyörii jaloissani. Alkaahan se jo kotiutua ja tuntee kuuluvansa jo KF-jengiin. Melkein joka päivä ollaan tehty Roverin kanssa autoreissu jonnekin päin. Keskiviikkona käytiin ensimmäisillä rokotuksilla ja tosi reippaasti poitsu siellä käyttäytyi. Tässä muutama kuva hiukan "viherrettynä"....

1607698.jpg

1607700.jpg

Tänä viikonloppuna ei sitten mentykään Helsinkiin ja Stadi Gamesiin kun handeri-Riikka oli edelleen sairaana enkä minä todellakaan Reetan kanssa kisaa. Siispä tehtiin kotosalla puutarhahommia, ainakin yritettiin. Lauantaina olivat Maarianna ja Risto tehneet kaksi rataa maxi ykkösissä tuloksilla 10 ja 5. Maarianna oli ollut tosi tyytyväinen Ripalaisen tekemisiin. Tästä on hyvä jatkaa !