Ihmeiden aika ei ole ohi ! Tänään Vääksyn agilitykisoissa Reetta kartturinaan Riikka plokkasivat itselleen tuplanollavoitot !! Jiihaa !!!!! Tämä merkitsi sitä että ensimmäisen  voittoradan jälkeen Reetta sai uuden tittelin eli Suomen Agilityvalio :) Kummatkin kisat olivat agilityratoja. Varsinaisena tuomarina Kari Jalonen mutta käytännössä radat taisi suunnitella ja tuomaroida uusi kokelas Seppo Savikko. Koirakoita ei kisoissa ollut suuren suuria määriä, medeissäkin vain 14 ilmoittautunutta. Lieneekö monia kisoja päällekäin  lähipaikkakunnilla ..?

Reetan ja Riikan yhteistyö oli paremman näköistä kuin edellisissä Janakkalan kisoissa. A-kisassa vain muutama "minne-mennä"-kysymys sekä keinun alastulo olisi voinut olla varmempaa. No joo, puomin alastulossakin pieni viive... B-kisassa ei suurempia mokia tullutkaan vaikka oli jopa hiukan haastavampi kuin edellinen rata. Hankala keppikulma mutta niinhän toki komosissa saakin olla. No problem ! Vain kerran Renttu kysäisi ennen putkeen menoa "että tännekö ? ". Tuo kysyminen kun on Reetalle niin tyypillistä. Kun sen vain saisi kitkettyä pois niin meno olisi vieläkin jouhevamman näköistä.

Suuri kiitos Riikalle joka innostui Rentukkaa luotsaamaan. Vain muutamien harjoituskertojen jälkeen on tuloksena 5 nollaa ja se yksi "pakollinen" hylly ! Tämä tietää nyt sitäkin että Reetta saa osallistua SM-kisaan Varkaudessa kesäkuun puolivälissä kun kaikki nollat on siis kasassa ja vielä tuplaten tuplanollat. Reetta saatetaan nähdä vielä ennen Varkautta Helsingin Stadi Games-kisoissa tai ainakin sen sinne ilmoitan.

Suuri kiitos kuuluu ehdottomasti myös Vahviksen Jukalle joka kisasi Rentukalla niin viime kuin edellisenäkin vuonna. Lisäksi Jukka treenaa sillä säännöllisen epäsäännöllisesti. Jukan kanssa  tuli ne ensimmäiset nollat kolmosluokassa. Eihän Reetta loppujen lopuksi ole kovinkaan paljon kisannut kun on mm parit pennutkin tässä välissä pyöräyttänyt. Myös Pulliaisen Anulle pitää laittaa kiitokset. Anukin kisasi joitakin kertoja ennenkuin sai oman Oprinsa kolmosluokkiin. Olenhan minäkin sentään Reetalla kisannut, silloin joskus...Mutta taivaan tosi on että jos haluaa ihan oikeasti pärjätä kolmosluokassa on ohjaajankin oltava taitava ja hyvässä kunnossa, niin kovaa se kilpaileminen siellä on. Senpä takia olen tullut siihen tulokseen että meikäläisen on ihan turha yrittää siellä kekkuloida ellei sitten vain kannatuksen vuoksi. Onneksi on löytynyt agilitaajia jotka ovat halunneet Rentukkaa kisoissa luotsata. Yhtä ylpeä osaan kuitenkin Reetasta olla, oli handlaajana sitten minä itse tai joku toinen. Jännittäminen vaan on paljon suurempaa kun seuraa radan viereltä koiransa menoa. Tänäänkin yritin ottaa joitakin kuvia mutta tulokset eivät ole kehuttavia. No, enivei tässä muutama otos uuden valion tyylinäytteistä:  

1565823.jpg

 Tällä tyylillä valioksi....!

1565830.jpg

 Etiäpäin, sanoi mummo lumessa.....

1565833.jpg

 Pakkopysähdys A:n kontaktilla.....

1565828.jpg

 Voittajan on helppo hymyillä....