Lauantaina 5.1 pakkasin itseni sekä Caron ja Sirun autoon vähän kello neljän jälkeen aamulla. Pakkasta ulkona lähes parikymmentä astetta. Kyllä se tuntui luissa ja ytimissä tämän melkeinpä hellekauden jälkeen jolloin ei pakkaseta ole ollut tietoakaan. Mutta talvi se taitaa kuitenkin tulla tänne Pohjolan perukoille. Lunta  eri kylläkään, vielä, ole tullut enkä sitä itse kaipaakaan.

Pallohallissa oli toki lämmöt plussan puolella mutta viileältä olo kyllä tuntui. Onneksi olin ottanut koirille takit mukaan sillä niitä ne tosiaankin tarvitsivat. Ländereitä oli ilmoitetu kokonaiset neljä kappaletta kreikkalaiselle !!! tuomarille. Hän ei kuitenkaan tullut paikalle ( no, kukapa sitä lämmöstä tulisi vapaaehtoisesti tänne kylmyyteen..? ). Vasta paikanpäällä kuulutuksissa kerrottiin että tuomari olikin vaihtunut suomalaiseen Gunnel Holmíin. No, eihän siinä mitään, tokihan Caro hänelle esitetään kun sinne asti raahauduttiin. Eikä hukkareissu ollutkaan vaan Caro pokkasi kaiken mahdollisen ja sai siis toisen Cacibinsa ja seitsemännen serttinsä. Olisi se kyllä voinut paremminkin juosta mutta kun silläkin oli koko ajan niin viluinen olo.  

Siru oli heti aamulla kehässä tuomarina irlantilainen  Susan  Kealy joka oli ihan uusi tuttavuus.Karkeita pikkupopoja oli viisi tullut paikalle ja niin vain sai Sirkkiskin kaiken kotiin. Meinasin jo jättää sen kotiin koska karvapeite ei tosiaankaan ollut vielä näyttelyturkissa pentujen jälkeen. Mutta niin vain arvostelussa luki mm että hyvä turkki. Intoa ainakin Sirulla  oli niin ettei meinannut kaikki neljä jalkaa pysyä maassa ! Hauskaahan sillä aina on näyttelyissä ja varsinkin kun pääsee moikkaamaan toisia popoja.

Niin paljon ei meikäläisellä kuitenkaan ollut urheiluhenkeä että olisin likkojen kanssa jäänyt ryhmäkehiin vaan heti ländereiden arvostelun jälkeen auton nokka kohti Mikkeliä. Onneksi on lämpimämpi auto nykyään verrattuna edelliseen...

Ruusukekuvat jäi ottamatta mutta sitävastoin yritin ottaa ulkona kuvia. Ja yrityksiksi jäivät... Varsinkin liikuvista kohteista... Ihme että ylipäätänsä sain koiran tai koirat kokonaisuudessa tähtäimeen. Mutta se tarkkuus puuttuuu. Onhan noita kuvia pakko ollut muokata mutta siinäkin on vielä opettelemista. Siis opetellaan ja taas opetellaan... Tässä kuitenkin muutama yritelmä...

1191504.jpg

    Reetta pinkoo Caron edellä

1191511.jpg

  Reetta johtaa...

1191506.jpg

 Reetta pinkoo

1191507.jpg

  Siru pinkoo

1191505.jpg

 Caroliinan kaunis päänprofiili