Tämä on sitten vuoden 2008 ensimmäinen blogikirjoitus. Joulukin  oli ja meni ( ja suklaatkin melkein loppu, onneksi ). Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä, mitä nyt Reetta ja Helmi tapansa mukaisesti hiukka tutisivat parisen tuntia pahimman räiskinnän aikana . Onneksi täällä maaseudun rauhassa ei meno ole niin kovaa kuin kaupungeissa joten varsin pienin vaurioin länderilikatkin toivottavasti selvisivät. Siru sitä vastoin komensi raketteja kuin suurempikin koira ! Hiski vain tuumasi että "evvk", tapansa mukaan....

Tänään keskiviikkona hain postista myöhästyneen joululahjani jota olinkin jo kesästä asti haaveillut.Kiire tuli tilata netin välityksellä jos meinasi hankkia ennen hinnankorotuksia.  Tulos on tässä:

1179538.jpg 

Ja mitäs ihmeellistä tuossa nyt on ?? Samat vanhat elikot taas kuvattuna ?? Tai no, meidän lauman nuorimmaisethan siinä. No, huomaahan eron ihan selvästi vai ? Ai ei vai...  Kuva on otettu uudella objektiivilla Canon EF 50mm f/1,8 II:lla. Ihan ensimmäinen kuva tuolla objektiivilla. Turvallisesti automaattia käyttäen... Oli siellä paketissa myös pidempikin putki, nimittäin Canonin EF 70-300mm/4-5,6 IS USM. Eräänlaisia " titteleitä " siis, melkein kuin koiratittelit ikään ! Nyt ei tarvita kuin kuvaamista ja kuvaamista ja uuden oppimista. Varmasti saa tahkota monet kerrat päänsä seinään ennenkuin niitä loisto-otoksia saadaan otettua. Jos ja kun. Siis  toivottavasti. Pelit ja vehkeet on ainakin kunnossa, loppu on ihan kuvaajasta kiinni. Neuvoja saa antaa, kiitos !  Ihan kantapään kautta ja nettivinkkejä  hyödyntäen yritän oppia noita putkia käyttämään ja tietenkin itse kameraa. Tuo kameramaailma on kyllä ihan oma maailmansa. Aivan kuin mikä tahansa harrastus ikään. Välillä onnistuu ja välillä sitten taas ei. Onneksi ei filmiä pala.... Kuvanmuokkaus on nykyisin arkipäivää. Tuossa ylläolevassa kuvassakin Sirun silmät eivät ole verenpunaiset kuten alkuperäisessä kuvassa ja Renttukin sai mustuaiset näkyviin.

Reetta on alkanut nirsoilemaan ruokansa kanssa... meinaisikohan se jotakin...? Muuta en uskalla sanoa tähän hätään. Asia varmistunee ensi maanantaina jolloin iltapäivällä käydään ultrassa. Pidelkää peukkuja !!

Näin lopuksi lausun kiitokset viime vuodesta kaikille KF-jengiläisille ! Niin omistajille kuin taustajoukoille  ! Sekä isot rapsutukset ja halit kaikille karvakorville ! Mukavia muistoja jäi viime vuodesta. Paljon on saatu aikaan ja jotain jäi toki saamattakin. Aika näyttää  minkälaiseksi tämä vuosi muodostuu. Koko vuosi on aikaa. Nyt vain odotellaan......